Spørsmål:
Hvordan skal jeg henge julelys der jeg ikke har takrenner?
Doresoom
2011-12-18 01:54:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg fikk endelig hengende julelys i år. Jeg kjøpte takrenner, så jeg slipper å installere noe permanent, men jeg skjønte bare at jeg ikke har takrenner langs en skrå del av taket mitt. Bunken der er ikke perforert, så jeg kan ikke henge dem gjennom den heller. Jeg la merke til at metallet blinker (kanskje det blinker? Noen retter meg hvis jeg ikke brukte riktig begrep) er hengt med negler under takskjegget. Kan jeg spikre i det uten å bekymre meg for fuktproblemer?

enter image description here

kan du ikke bruke tape?
Syv svar:
lqlarry
2011-12-18 04:11:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hva med magnetiske julelys? Jeg har aldri prøvd dem, men hvis de bruker en nedstigningsmagnet, vil det være en vinner.

Magnetic Christmas Lights

Jeg har sett disse før en Walmart eller slike steder. Det ser ut som om det klemmer på helvetesildet. De kan være bra for julens korte sikt, men jeg vet ikke hvordan sol, vind og vær vil påvirke livet deres.

All in one clip

All in one clip on Shingles

Jeg endte faktisk opp med å bruke noe som ligner på alt-i-ett-klippene du nevnte. De var litt forskjellige, siden jeg brukte B1-pærer.
Jeg forlot fjorårets klipp vedlagt, og da jeg skulle bruke dem i år, var de alle harde og sprø fra sommersolen. De står ikke så bra opp, men de er billige.
Hva om taket ditt ikke har takrenne eller helvetesild og ikke har noe metall å stikke en magnet på?
Ikke bruk plastklemmer.de går i stykker etter en sesong.Jeg leter fremdeles etter et ikke-rustende metallklips som vil fungere på takets ikke takrennekant.Noen design eller lag noe takk.
Andy
2011-12-18 23:08:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bruker små vinylbelagte koppekroker.

enter image description here

Jeg skrudde dem min første jul i dette huset for 10 år siden og har aldri hatt noe problem med dem. Bare heng lysene på hvert år. Lett opp-lett ned.

Dette fungerer bra, men jeg la til ett trinn ved å stifte lysene mine i sølvmalte 1 "X 2" -strimler og bare henge stripene med flere koppekroker.
Niall C.
2011-12-18 02:07:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ville borrelåsjulekroker fungere?

Jeg brukte dem ett år (ikke akkurat dette merkevare) med god effekt.

Rush Frisby
2011-12-18 13:49:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bruker alt-i-ett-klippene herfra - http://goo.gl/ldASe

Etter den første sesongen av bruk kan de bli sprø og knekke Jeg må vanligvis bytte ut noen av dem hvert år, men de er de beste jeg har brukt.

Dette er huset mitt.

siden den første lenken allerede ble nevnt av lqlarry, gir antagelig resten av innlegget mer mening som en kommentar til svaret hans.
Den fyren hadde ikke brukt noe han postet om, han la bare noen lenker til ting han googlet. Alle kan gjøre det. Det hender bare at en av dem var det jeg anbefalte. Jeg har faktisk brukt disse og tilbudt verdifull informasjon.
Jeg stemmer opp fyren som faktisk bruker dem ... btw ... Jeg har brukt noe lignende i 10 år, tok en titt under helvetesildet i år et par steder, og kappen viste ingen tegn til vannskader.
@BMitch uten dette svaret, hvordan ville noen vite om "Vanessas Big Heart Foundation" !?
Bare fordi jeg ikke har brukt dem, betyr det ikke at jeg ikke visste om dem før spørsmålet ble stilt. Jeg setter pris på det faktum at du brukte dem, men vis meg litt kjærlighet og gi meg litt æren som noe annet enn noen som vet hvordan du bruker en søkemotor. Jeg var bare heldig å kjøpe et hus som må males hvert x antall år;)
Det ser ikke ut som huset ditt.
@Michael Ikke eier det domenet lenger. Jeg oppdaterte lenken. Takk!
bbum
2011-12-18 12:51:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har samme problem. Jeg kjører ganske enkelt veldig små etterbehandlingsspiker (de med litt avrundede hoder) med noen få føtter og brukte hvite bånd for å feste lysledningene til neglene.

Når neglene er malt er de knapt synlige i sommer.

(Vi bor i en Eichler med skumtak og har derfor ikke helvetesild eller noen form for en ekte leppe langs takkanten som noe kan festes til.)

Dave
2016-10-02 20:31:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gjennomgang av området du vil sette lysene på, vil jeg anbefale å feste lysene til helvetesildet med klippene du viser. Ved å gjøre dette vil du spare tid og hodepine, og du vil ikke ha skruehull eller spikerhull i treet ditt. Jeg håper dette hjelper.

Monica
2016-10-01 20:47:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg brukte krokhåndtaksspikeren på den buede gavlen min og kjøpte den lyse hengeren pro kroken for å stramme lysene. Gikk perfekt og med letthet.

Å legge til et bilde, en produktkobling eller en mer detaljert forklaring på løsningen din, vil virkelig hjelpe deg med å styrke svaret ditt.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...