Spørsmål:
Navn på en delvis sirkulær metalllås som passer inn i en fordypning i et rør
B J
2017-09-07 01:59:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hva heter "sirkelen" som pilen peker på?

På bildet er enden på en vektstang. Den tingen som pilen peker på blir satt på røret. Røret har en "bulke" der den sirkelen passer. Det er øyne i enden av sirkelen som brukes til å utvide den litt, slik at den lett kan bevege seg på røret, og når den er i bulken, frigjøres den slik at den klemmer seg.

Photo of tube accompanied by partially open rings

Tre svar:
sheridan
2017-09-07 04:52:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Klippene du refererer til kalles snap rings i Nord-Amerika.

også ofte "holderring"
"Circlips" var et populært begrep for slike ting på 1960-tallet, å dømme ut fra antall amerikanske varemerkeregistreringer som ble arkivert i den tiden, og som beskrev dem som "holderinger". De på bildet er "indre" ringer, i motsetning til "eksterne", med litt annen geometri.
@NPM Avhenger av hvor du er fra. I Nord-Amerika kalles de "Snap Rings", men det ser ut til at Circlips er mer populært andre steder: https://trends.google.com/trends/explore?q=%22snap%20ring%22,Circlip,%22snap% 20ringe% 22,% 22Circlips% 22,% 22Retaining% 20Ring% 22
Jeg antok alltid at "snap ring" var et daglig taleuttrykk som ikke ble brukt profesjonelt, men jeg antar at oppstemningene har vist at det er et mer vanlig begrep.
JPhi1618
2017-09-07 02:02:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det kalles en "låsring" og kan fjernes eller plasseres med spesiell tang laget for dem. De kommer i interne og eksterne varianter. Det du har avbildet er internt. Noen låstenger er reversible (de på bildet), slik at du kan bruke dem med interne eller eksterne låser.

enter image description here

Eller en "snap ring".
Større låseringer kan betjenes med et sett med meget nesetang i en nødsituasjon. (dvs. du har ikke klart å komme med en unnskyldning for å komme til Harbor Freight for å hente et sett ennå. :))
Også kjent som et "jesus-klipp". For hvis du prøver å fjerne den uten tang, skyter den over rommet og får deg til å si "oh jesus"
Dan C
2017-09-07 18:24:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har også sett dem kalt C-Rings * eller C-Clips, for å skille dem fra E-Clips / E-Rings. E-klipp utfører en lignende funksjon, men har en litt annen form, inkludert en avstandsstykke (stangen midt på "E") som holder ringen i en bestemt avstand fra skaftet:

enter image description here

* Hvis du googler "C-Ring", legg til ordet "beholder" eller har Safe Search på!

Programmerer her ... fulgte ikke advarselen, nå har jeg lært noe.
Så derfor fikk jeg haug med ikke-relaterte ting når jeg lette etter sexleketøy!
Bildene er veldig urovekkende. Jeg mener det faktum at bilder som viser hvordan du bruker c-ringen på en modell er blandet med bilder av tang.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...