Spørsmål:
Er det OK å bane uten blanding?
jerebear
2011-06-13 10:49:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etter å ha gitt råd fra en anerkjent byggherre, brukte jeg Quikrete hurtigtørkende betong til en liten plate utenfor huset mitt. Ikke bærende.

Hans anbefaling var å tørke hele greia. Innrammet, planert, avrett og deretter vannet hvert 30. minutt i 8 timer.

Jeg gjorde det for flere uker siden, og det så ut til å være perfekt. Ingen chipping, veldig sterk, men jeg får den gnagende følelsen.

Har noen noen erfaring med dette?

hvor tykk er den?
Formen var 2x4 s, så 3,5 ". Den underliggende bakken var hardpakket leire. Jeg brukte et trådnett som forsterkning.
En svar:
Piotr Kula
2011-06-13 15:08:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Så lenge du ikke planlegger å legge noe tungt på det, vil det være OK. Betong med tørrhelling kan ha tørre lommer der vannet ikke kom til. Vanligvis bruker tørrhelling for å lage en bilvei, garasje er tilstrekkelig og muligens med noen lette bærende strukturer (åpent stål / trekonstruksjoner).

Jeg brukte tørrhelling for å sette inn innlegg mest, men til og med i en enkel murvegg Jeg brukte våtstøping og vibrerte betongen for å bli kvitt luftlommer.

Men det er også viktig for hvilken underliggende jord du har og hva du vil gjøre med platen.

Jeg har hørt hvor folk setter fjøs på tørr betong og de fremdeles står. Så det kommer helt an på situasjonen din, og om du bruker forsterkede rutenett eller ikke.

REDIGER

Fra kommentaren

Skjemaet var 2x4 s, så 3,5 ". Den underliggende bakken var hardpakket leire. Jeg brukte et trådnett som forsterkning.

Jeg vil si at du laget et veldig sterkt stykke betongplate. det eneste som ville gjort det sterkere var å gjøre en våt helle. Det er også bra at du setter et maske i fordi leire (til og med pakket) vil bevege seg konstant, og hvis det oppstår sprekker, vil masken hindre at platene dine faller fra hverandre.

Etter hjemmebyggingsstandarder på leire for hjemmebygging trenger du en minimumstykkelse på 6 tommer med 0,2 tommers nett. Så i stedet for vil jeg ikke bekymre deg for at platen din mislykkes snart.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...