Spørsmål:
Hvorfor går toalettet mitt kontinuerlig?
Mike Sherov
2010-07-26 17:10:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har stort sett fikset badet mitt siden jeg flyttet inn. Den siste irritasjonen nå er dette:

Ikke hver gang, men hver tiende skylling, vil toalettet mitt gå kontinuerlig. Det vil høres ut som om det fylles vann i omtrent to minutter, så stopp i fem minutter, så høres det ut som om det fylles opp igjen ... ved gjenta. For å stoppe det, må jeg gå inn igjen og vri på håndtaket.

En gang tok jeg lokket av toppen av toalettet, og det så ut som det sakte mistet vann fra toppen (eller hva det enn heter).

Har du noen ideer om hvordan du kan løse dette?

Tre svar:
Tester101
2010-07-26 17:22:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg ville først prøve å erstatte klaffen, den kan være gammel og slitt og ikke skape en skikkelig tetning. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å bytte ut kulehanen (flyteventil), da også disse kan bli gamle og slitte og ikke fungerer som de skal.

Hvis du bruker en av disse 1000 Flushes rengjøringsmidler i tankene, kan den spise bort gummien og føre til at klaffen lekker.
Hvis du leser pakken for en av disse tablettene i tanken, står det vanligvis at du bare skal legge i toaletter som skylles regelmessig. Hvis vannet sitter i tanken, får det tid til å spise av gummien. (Når det er sagt, måtte jeg bytte ut klaffen på et toalett som ble spylt regelmessig, så jeg bruker dem ikke lenger.)
Jeff Widmer
2010-07-26 17:53:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis vannet lekker fra toppen, har du sannsynligvis avstengningsnivået for høyt (nivået satt der flottøren til slutt stiger og stenger vannstrømmen inn i toalettbeholderen). Deretter kan vannet fortsette å "lekke" ut, og til slutt kan det føre til at tanken begynner å fylle igjen (på vindfulle dager kan du se det skje mer når vinden blåser og beveger vannet i toalettet og tanken). Du bør være i stand til å justere armen som fester seg til flottøren slik at avstengningen skjer og vannivået er under toppen av "røret" (ikke sikker på hva det heter).

Bill Karwin
2010-09-16 09:17:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har også funnet at opphopning av mineraler eller jernbiprodukt kan ødelegge mekanismen som lar flottøren oppdage vannstanden. Jeg har mye rå i vannet fordi jeg er på en brønn. Ufarlig, men stinkende. Så jeg må ta fra meg toalettmekanismen omtrent hver måned eller to og skrubbe det hele ut.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 2.0-lisensen den distribueres under.
Loading...