Spørsmål:
Hvordan kan jeg bli kvitt lopper i gjennomsøkingsområdet mitt for alltid?
Steve French
2012-07-05 03:33:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har bodd i huset mitt siden 2007. Jeg har et stort gjennomsøkingsrom (skittgulv, i høyde) der jeg har en fin trebearbeidingsbutikk.

I 2011 ble butikken angrepet av lopper, men ikke ovenpå. To runder med loppebomber ble kvitt dem, men de kom tilbake i år. Det er ingen mat eller vannkilde for dem i gjennomsøkingsområdet.

Jeg forestiller meg at nok en runde eller to loppebomber ville bli kvitt dem også denne gangen. Er det noen måte å bli kvitt dem permanent? Siden det ikke er mat eller vannkilde for dem, virker dette gjennomførbart, men jeg kan ikke tenke på hvordan.

Tre svar:
techie007
2012-07-05 10:53:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Loppene ligger sannsynligvis sovende (dypt) i skittgulvet, under der bombene / sprayene kommer til.

Par / få alternativer:

  1. Ryd det.
  2. Legg gulvet 2 'ned med et kjemikalie som blekemiddel.
  3. Diatoméjord.

Nummer 1 er mest permanent, nr. 2 er farlig som all utfart (og sannsynligvis ulovlig), mens nr. 3 er billig og trygt.

Kiselgur er (i utgangspunktet) fossilt algerpulver. Du sprer den på en overflate, og den vil absorbere fett ut av den voksagtige ytre beskyttelsen på insekter som lopper, midd osv. Når de lander på den eller går over den, graver gjennom den osv.

En gang disse fettene er borte, skadedyret dehydrerer og dør.

Det vil ta litt tid og krefter å påføre og påføre på nytt, men det er billig på rundt $ 40-50 for en pose på £ 50 med "Food Grade".

Gjør et internett-søk etter "Diatomaceous earth" og "Fleas", så finner du mye veiledning om hvordan du bruker den til applikasjonen din.

Lex
2012-10-22 18:08:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Min mistanke er at du har katter rundt. Lopper måtte ta en tur for å komme under gulvene. Lopper spiser ikke på "mat" som kan fjernes, bare blod i levende skapning - de fleste kjente lopper foretrekker katter - blir derfor kalt kattelopper. Forholdene du beskriver, og plasseringen i et kryperom antyder at katter lever, gjemmer seg, til og med føder der, spesielt når forholdene (som sesongmessige) er (i) gunstige. Prøv å behandle igjen, og bruk deretter lamell / maskinvare klut for å kutte stier, som gjennom ventilasjonsåpninger, for kattopptak. Hvis katten (e) er et kjæledyr, kan bruk av voksne loppedrepende behandlinger (som Advantage) gi litt hjelp; muligens nok til å gjøre susen. Inne i huset med innekatter er det veldig effektivt fordi lopper "finner" og hopper på katten for et måltid (og for å bli drept ... og for å legge egg, som senere faller og klekker ... som er sannsynlig eller kl. minst mulig årsaken til din sekundære angrep. Dampene utslettet en generasjon, men ikke neste generasjon). Døde voksne lopper kan ikke reprodusere seg. Infestasjon forsvinner. Men det kan være noe mindre effektivt for en frittgående katt. Men kan ikke skade å prøve, og katten vil få en fordel uansett. Hvis hunden - mye mindre sannsynlig - i utgangspunktet er den samme - holder den utenfor kryperommet, behandler den med voksent loppedrepende produkt.

Det er ingen katter så vidt jeg vet, jeg hadde et museproblem tidligere på året skjønt. Jeg tenkte ikke på at katter snek seg inn, takk!
Du kan huske fra historien at gnagerbårne lopper var en primær vektor i spredningen av pest (bubonisk pest) under svartedøden som utslettet mye av Europa. Så det være seg mus eller katt eller begge deler, anbefaler et program for å beskytte gjennomsøkingsrommet og kontrollere eventuelle pattedyrsinntrengere. Kanskje en kjæledyrkatt også (behandlet som jeg nevnte) for å hjelpe til med å "overvåke" mus og feie lopper. For å eliminere gjenværende angrep (ligner på post1 bt billigere, mindre arbeidskrevende, vil dekke tårene godt med såpevann / vaskemiddel. (Tilfelle: drapsmidlet i loppesjampo er den vanlige sjampodelen.
Hvis gjentatte applikasjoner og katter ikke fjerner angrepet, så se hvilke råd og prisutryddere som kan skade ... så legg inn 1 vel verdt å vurdere. Det ville være av interesse å se attester for den tilnærmingen til @techie007
Toni H
2016-04-04 06:55:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Loppesyklusen er 10 dager. når jeg har en tung angrep, behandler jeg, venter i 10 dager og behandler igjen og gjør det igjen. I det ene huset kjempet jeg med loppene i flere måneder, men det eneste som ble kvitt dem var å legge Sevin Dust på teppet, så gni inn med en kost, så vent og støvsug. Jeg måtte gjøre dette to ganger. Sevin støv er veldig giftig, så bruk en maske. Loppelarver og avføring er også giftige. Jeg er allergisk mot loppelarver. Det er ikke hyggelig. Jeg kan bare forestille meg hvordan et utbrudd vil være hvis du faktisk kan se loppene. Lykke til med det.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...