Spørsmål:
Kan husets strømforsyning takle denne tankløse varmtvannsberederen?
Corbin Ringley
2019-01-24 02:49:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Så hjemmet mitt ble bygget i 1960 og 15-20 år senere ble det lagt til et annet rom. Det er panelbokser overalt ha. Jeg har kartlagt det hele og isolert nesten alt. Alt som er uidentifisert må ikke være viktig eller ikke lenger eksistere fordi ingenting ser ut til å miste kraft når jeg slår av disse bryterne.

enter image description here

enter image description here

enter image description here

enter image description here

enter image description here

Det store spørsmålet…

Jeg har denne elektriske varmtvannsberederen uten tank:

https://www.ecosmartus.com/product/ecosmart-ECO-27-27-kW-Electric-Tankless- Water-Heater

Den sier at den har en strømstyrke på 113 lamper, og ved panelet må den ha (3) uavhengige 40 amp 2-polede brytere.

Du vil se i oppsettet mitt at på panel A på venstre side har jeg en 70amp, 30amp og 40amp bryter som nå er foreldet. Kan jeg bruke de tre stedene for å imøtekomme den nye varmeapparatet?

Etter min forståelse er strømspenningsspesifikasjonene for et apparat normalt 20% høyere enn hva det faktisk tegner, og at de fleste apparater kan trekke det beløpet ved første oppstart, men etter det trekke mye mindre for å opprettholde driften. Jeg har problemer med å få et rett svar ut av teknisk støtte skjønt.

Vil jeg presse grensene mine?

Takk for hjelpen! Corbin

Jeg stemte bare for * å spørre før jeg kjøpte *.Så leste jeg spørsmålet, og jeg angrer på at jeg bare har en oppstemning å gi.Også, *** Woooooo!Stab-lok !!!!! *** Den siste biten var ironisk, men det er sant: Dette vil være * interessant! *
Jeg vil si at de oppførte forsterkerne på en enhet i mange tilfeller kan følge din forståelse, bortsett fra tilfelle motstandsvarmere.De har ikke oppstart, eller andre strøminnstillinger eller noe sånt.De er på eller av, og når de er i bruk, bruker de normalt veldig nær det de sier de gjør.
Hva er stedet ditt, av nysgjerrighet?Har ikke sett et bryterpanel som de før.
Så stikklåsen og avslutt lesingen, ikke gjør noe før du leser om FPE eller føderal Stillehavslås.Jeg bytter bare ut disse panelene.
@EdBeal først, spør om de er i Canada.FPE-paneler der er ikke så ille.Ikke sikker på hvorfor, tror det er relatert til Black Fly-sesongen.
@Harper - det ser ut som om han har den råtne skrutilkoblingsskinneutformingen som prøver å presse 140A gjennom en 8-32 ... så ja, disse panelene må gå, uavhengig av lokalitet.
* HVORFOR * skal du uten tank her, for den saks skyld?Mangler du varmt vann med din eksisterende varmeapparat?Prøver du å spare energi?
Videre, hvilken størrelse / type er din eksisterende varmtvannsbereder, og hvor ligger den?
En annen ting: hvor mange kvadratmeter er huset ditt?
Fire svar:
Harper - Reinstate Monica
2019-01-24 06:15:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vel, for å forenkle labyrinten noe, har du alle de vanlige belastningene til et helelektrisk hus.

  • 50A ovn
  • 50A rekkevidde
  • 30A klimaanleggspakke
  • 30A tørketrommel
  • Eleven 120V grenkretser, noen MWBC, mange på 30A-brytere (WTH?)

Selvfølgelig kan vi overtegne dette noe, f.eks. Det er ikke sannsynlig at du kjører varmeapparat og luftkondisjonering samtidig.

Den fine kunsten med panelabonnement er ikke en kjernekompetanse for meg, men forhåpentligvis vil dette sammendraget gjøre det lettere for noen andre.

Dette panelet, skjønt

Mens vi er her, må vi snakke om det panelet. Først er panel B topp-tapping panel A før hovedbryteren veldig farlig med mindre det er en annen hovedbryter før dette. Måleren er ikke en sikring, og det er ingen sikringer mellom transformatoren og hovedbryteren. Dette anses å være akseptabelt for et veldig kort hopp fra måleren til hovedstrømmen, men i ditt tilfelle krysser denne helt ubrukt materen hele huset ditt. Ingenting hindrer en kortslutning i kabelen, eller i dette panelet, eller summerte belastninger på dette panelet, fra å sette den kabelen i brann.

For det andre er alle de 4 panelene "StabLok" fra Federal Pacific. Det har alvorlige problemer med panelbranner på grunn av bussfeil og upålitelig reise. Når det er mulig, bør alle fire gå.

De tre undergruppene vil være enkle å gjøre DIY, de viktigste vil være mer plagsomme med mindre det er en ekstern hovedbryter. Jeg ville DIY installere et 200A hovedtjenestepanel rett ved siden av det som en underpanel, bruke den 70A bryteren på nytt for å mate den, og flytte alle 120V-kretsene ut av hovedstrømmen til den nye suben. Ta deretter inn en elektriker for å kutte den over for å være den nye hovedledningen.

Jeg ser mange grenkretser på 30A-brytere. Disse bør være 15 eller 20, avhengig av trådmåleren.

Hull i paneldekslene skal være lappet slik at nysgjerrige fingre ikke kan berøre busser, bortsett fra å finne brytere eller blanke for å dekke disse flekkene vil være vondt.

Det ser definitivt ut som om noen "oppgraderte" brytere som var "plagsomme" snubler, de skulle tilbakestilles til hva ledningsstørrelsene dikterer.Å ha en elektriker til å spore de uidentifiserte ledningene, vil gi deg litt trygghet over hvor de går og unngå utilsiktet tilbakemating.
Jeg så ikke en gang på bryterstørrelsene etter å ha lagt merke til at det var en stikklås, god fangst, bare familierommet er ordentlig beskyttet +.I det minste ville delene være enkle å bytte ut, men jeg ville erstatte alle 4, jeg har sett flere busser som ble alvorlig brent, jeg fant et FPE-panel i den gamle delen av fabrikken min og fjernet den for glis testet noen av bryterne,etter feilene på en lastetest kastet jeg disse nå i søpla, jeg pleide å redde alle gamle brytere, men ikke disse.Ikke prøver å være alarmist, men jeg vil ikke berøre stikklås eller til og med erstatte inventar på en stikklås beskyttet grenkrets.
user68386
2019-01-24 04:55:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wow! Velskrevet spørsmål. Jeg så på installasjonspdfen fra nettstedet. Ser ut som 3 kjøringer med 8 awg / 2 ledningskabler (pluss grunnlag) mellom panel A og enheten. Min store, store bekymring for at jeg ser noe som er en stor, stor sikkerhetsproblem er at panel B blir tappet av før hovedbryteren. Det betyr at den ledningen ikke har noen beskyttelse. Big bang potensial hvis du får min drift. Neste forslag er at alle foreldede brytere og kabler må fjernes fra panelene. Det er en annen potensiell hazzard. Deretter installerer du i henhold til instruksjonene og områdets elektriske koder. Den slår på de nødvendige motstandsvarmere basert på strømningshastigheten. Det er ikke en induktiv belastning som har oppstartsstrømmer.

Jeg er ikke sikker på om en tankfri til og med er en klok løsning på problemet hans ...
Threephaseeel, spørsmålet var om han kunne.Ikke hvis han skulle.Informasjonen om plassering av paneler antyder at et hus ikke er best egnet for bare 1 plassering av en varmtvannsbereder.
ThreePhaseEel
2019-01-25 11:01:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

BRENNE DE BROKKERBOKSEN FØR DE BRENNER HUSET DITT

Den første ordren her er å rive hver eneste unse sterk> av brannbeskyttelse eliminert maskinvare ut av huset ditt og erstatt den med anerkjente paneler og brytere, og start ASAP med hovedpanelet her, da det ganske enkelt ikke kan være stolte på å fungere.

Jeg vil begynne med et minimum av 42-plass, 200A, hovedbryterpanel som grunnlag for dette oppsettet for å gi god plass til Arc Fault-brytere også som utvidelsesrom, med et panel på 54 eller 60 plasser å foretrekke hvis plass og budsjett tillater det. Matingen til panel B bør omdirigeres for å gjøre det til en riktig underpanel av panel A også på dette punktet. Merk at dette arbeidet definitivt vil kreve hjelp fra det elektriske verktøyet for å trekke måleren / slå av strømmen til huset ditt, og kan kreve at du ansetter en profesjonell, avhengig av lokale koder.

Når du er ferdig med det kan du deretter bytte ut de andre panelene i litt mer behagelig tempo og på en mer behagelig måte også. Jeg vil anbefale 24-plassers hvis ikke 30-plassers, 125A, hovedfeltpaneler som passende erstatninger for panel B, C og D, plass som tillater det (panel B kan absolutt byttes ut på denne måten, mens paneler C og D må være mindre hvis det ikke er en full-bredde stangplass der for å passe panelet i.).

Videre, mens bryterne for større maskinvare ser ut til å være riktig størrelse, er bryterne for mange av grenkretsene feil størrelse og kan ikke brukes som veiledning når du velger erstatningsgrensbrytere. Dette betyr at du må se på størrelsen på ledningene på hver grenkrets og bruke den som din guide når du skal velge mellom en 15A og en 20A grenbryter for disse kretsene.

Du kan også legge merke til bryterturer etter at du har gjort dette på grunn av kombinasjonen av feil størrelse på bryteren til å begynne med og den bemerkede tendensen til FPE-brytere til ikke å gjøre sin eneste jobb. I så fall må du trekke flere forgreningskretser og / eller omfordele laster for å stoppe bryterutløsningen.

Send den tankløse varmeapparatet tilbake slik den kom, for det er sannsynligvis ikke svaret på hva Varmtvannet ditt er

Dette kan høres rart ut fordi du allerede har det sittende i huset ditt, men den tankløse varmeapparatet ditt er sannsynligvis ikke svaret på noe varmtvannsproblem som førte til alt dette. I stedet, gitt at klimaet ditt er rimelig for et helelektrisk hus, har du det bedre å bruke en smart enhet kalt en varmesystemvarmepumpe med delt system (ofte kalt en EcoCute etter det de heter i Japan) som bruker en innendørs tank som er rørleddet til en utendørs varmepumpeenhet som varmer opp vannet og sender det tilbake til tanken, hvor det deretter kan lagres for bruk.

Disse er mer effektive enn både vanlige tankvarmer og tankløse varmeovner, og gir overlegen kapasitet for de fleste applikasjoner (med muligheten til å bringe vann opp til 180 ° F for lagring, og bruk deretter en blandeventil for å temperere den til en rimeligere temperatur for bruk). Spesielt, med en tankfri varmeapparat, uansett effektivitetsgevinster du får ved å fjerne lagringstap i en tank fra ligningen, går du tapt i kraftselskapet som trenger mer spinnreserve til enhver tid for å kunne strøm 112,5A av tankfri varmeapparat når den slås på, i stedet for 12A av varmepumpe varmtvannsbereder eller til og med 24A av elektrisk tankvarmer. (Videre er moderne elektriske motstandsvarmtvannsberedere veldig godt isolert, med Energy Factor-rangeringer oppover på 0,9.)

Den ene ulempen med varmtvannsberedere med delt system, er at de trenger litt mer VVS enn normen på grunn av deres splittede natur, men dette kan håndteres i mange installasjoner, og er en av nøklene til effektiviteten - EcoCutes har ikke "parasittbelastning" -problemet som varmepumpevannvarmere gjør.

Andre effektivitetstips

Hvis du ønsker å få maksimal ytelse ut av det du legger inn for en vannoppvarmingsløsning, er det to andre ting du kan prøve. Først og fremst er å isolere, eller "lag", varmtvannsrørene i huset ditt med minst R-4 (5/8 "tykt skum) eller bedre isolasjon. Dette reduserer standbytap fra en godt isolert tank, og også betyr at vannet i rørene holder seg varmt nok til å tilfredsstille korte trekk fra varmeren uten å måtte vente på at varmeren skal sparke på.

Den andre oppgraderingen du kan gjøre på rørleggerarbeidet ditt, er å legge til en tapp vannvarmeveksler (DWHX) til dusjen, oppvaskmaskinen, vaskemaskinen eller andre apparater med høyt bruk. Disse kan gjenvinne 30% av varmen som går tapt i avløpsvannet, noe som er spesielt viktig hvis du går tankfri, for å hjelpe deg med å holde tritt med mye bruk.

xeeka
2019-01-25 02:07:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Den virkelige akseptable belastningen på elektriske ledninger avhenger av faktorer som lufttemperatur, antall, belastning og avstand på ledninger som går parallelt i nærheten, ventilert eller lukket rom, isolasjon, for å nevne noen. Fe, i en isolert vegg, maksimal belastning kan bli nedsatt til bare 70% eller mindre. Søkeord: elektrisk kabellastdiagram

MEN SOM ANGITT FØR HOVEDPUNKTET ER DEN HØYE FARE FOR DEN GJELDENDE INSTALLASJONEN!

I tilfelle elektrisk støt eller brann med dødsfall forårsaket av denne installasjonen, ville det i mange vestlige land i dag være vanskelig å unngå fengselsstraff for den eller de ansvarlige personene. Forsikringer vil også nekte å dekke materiale eller andre skader.

Hovedpunkter: - Upålitelige brytere - Metalldeler med høy spenning mot bakken som ikke er dekket - Jordfeilbrytere ser ut til å mangle - Noen regioner krever til og med lysfeil enheter (bør vurderes i trehus / vegger)

Riktig jording (av vannrørene hvis de er laget av metall) vil også være nødvendig med mange varmtvannsberedere. det lokale vannet må være i spesifikke grenser hvis den tomme elektriske varmeledningen er i direkte kontakt med vannet. Ingen (gjen-) tilkoblinger av nøytral og jord nedstrøms GFCI.

Brann / røyk detektorer fremfor alt paneler (og selvfølgelig i soverom) er en første ikke-kostbar DIY forbedring av sikkerheten.

Denne installasjonen ble mest sannsynlig designet med standard samtidige belastningsforutsetninger som er ugyldige hvis en veldig høy belastning (27kW) er installert (noen foretrekker å få blodsirkulasjonen i gang med en varm 30 min dusj om vinteren. ).

En tankfri varmeapparat kan kombineres med en 'motstrømsveksling' type varmeveksler . Selv blant teknikere er det ikke kjent at temperaturene kan byttes fullstendig mellom frisk dusj og avløpsvann - i teorien. I praksis kan noen 30-60% gjenvinnes. Reduserer belastningen til ledningene og bryterne, sparer energi og penger . Se DIY-videoer, f.e. Rå rørleggeren, varmeveksleren.

Selv uten DIY-rørleggerarbeid, bør det også installeres en vannstoppventil som lukkes hvis det er en utilsiktet vannføring.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 4.0-lisensen den distribueres under.
Loading...