Spørsmål:
Hvordan kan jeg "flekke" trehvitt?
user6769
2012-10-17 08:10:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bygger en hylle som ligner den her, men min kommer til å være mot en mørk vegg. Jeg synes det ville se fint ut hvis jeg kunne male treverket hvitt, men likevel la teksturen vise seg. (Jeg skal bruke en planke i stedet for kryssfiner.)

  • Er hvit "flekk" tilgjengelig for dette?
  • Er det bare en hvitkalk jeg trenger?
  • Vil et lysere eller mørkere treverk gi bedre resultater?

enter image description here

Tre svar:
user11787
2013-02-27 06:36:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

du kan vanne ned hvit grunning / maling og klut den på for å gjøre det. Det er den billige og enkle måten å gjøre det på.

Mye av det avhenger imidlertid av tresorten. Rød eik kan bli rosa, furu fungerer som regel ok osv ...

Med en hvilken som helst etterbehandling er det ofte best å teste noen alternativer før du blir "solgt" eller fiksert på en bestemt teknikk fordi du så et bilde et sted som så bra ut. Hvis du skal gjøre det selv, er det bedre å øve på noen få teknikker før du forplikter deg og får alt bummet fordi det ikke viste seg hvordan du ville ha det til.

kwakmunkee
2012-10-18 00:03:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan også bleke treverket hvis du ikke vil skjule noe av teksturen i det hele tatt, men det vil ikke være så skarpt hvitt som semi-ugjennomsiktig flekk. Det er en avveining mellom opasitet og hvithet. Ta en titt på denne forumtråden: http://www.sawmillcreek.org/showthread.php?62132-Bleaching-Wood-To-quot-near-White-quot

DA01
2012-10-17 08:44:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du vil ha en semi-ugjennomsiktig flekk. Jo lettere treet er, jo hvitere vil det ende opp med å se ut.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...