Spørsmål:
Hvordan kan jeg skjære gjennom murstein for å legge til et vindu?
Andrew
2012-04-07 20:39:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg gjør om et bad og vil gjerne legge til et vindu (36x12) i dusjen. Dette innebærer å skjære gjennom murstein. En entreprenør jeg snakket med sa at han kunne kutte den med en vinkelsliper (diamantblad?), Men var ikke så trygg. Mursteinen ville bli kuttet på mørtel i horisontal retning, men ville fremdeles vise uferdige kanter på vertikal. Så, spørsmålene mine er: er vinkelsliperen et passende verktøy for å kutte murstein, og er det noen doser / ikke gjør for kutting av murstein? Og hva er alternativene mine for å dekke de utsatte mursteinskjæringene og gjøre vinduåpningen profesjonell? Jeg vil ikke være i stand til å matche de andre vinduene siden de har mursteindetaljer rundt vinduet som jeg ikke tror kan replikeres

Her er et bilde. Vinduet ville være justert øverst på de andre vinduene og være omtrent en 36 "x 12" markise

prøv denne [siden] (http://ths.gardenweb.com/forums/load/remodel/msg010917486604.html), 3. innlegg
Er det veggbærende? Hvis det er det, ser det ut til at det er to vinduer på hver side, så du kan kutte bort på en vegg som støtter lintolen for de to vinduene på visnen. Hvis du ikke er sikker, vil jeg definitivt søke råd om denne før du kutter.
Takk for alle gode forslag. Jeg bestemte meg for ikke å gjøre det fordi det så ut til å være mye utgifter for kanskje liten gevinst. Jeg er sikker på at svarene her vil hjelpe andre.
Tre svar:
Rawley
2012-04-08 06:33:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg vil ikke si at jeg er ekspert; Jeg har jobbet med noen som har gjort noe lignende tidligere, og kan i det minste gi deg litt veiledning.

Personlig vil jeg bruke en betongsag (større blad enn en vinkelsliper) og / eller en meisel til kutt åpningen. Forsikre deg om at du har hjelp da du IKKE vil droppe den eller de fjernede delene. Du kan bruke disse mursteinene senere (se nedenfor).

Ikke glem overskriften. Jeg vet at jeg bruker feil begrep, men jeg henviser til stålplaten som holder mursteinen over vinduet.

Jeg bruker da en meisel for å fjerne de halverte mursteinene og enten snu dem eller erstatte dem med gode fra den fjernede delen.

Jeg vil også anbefale at du i det minste snakker med en murer. De kan være i stand til å replikere detaljarbeidet rundt vinduet med mursteinene fra den fjernede delen.

Stålplaten er kjent som en overligger. +1 og velkommen til siden.
Overliggeren kan være både betong og stål. Det trenger bare å spenne over åpningen (pluss nok til å binde seg inn i veggene) og være sterk nok til å støtte veggen over vinduet.
Ikke glem vannet. Hvis du holder mursteinene våte mens du kutter, vil du produsere mindre støv. Det blir rotete, så tykke lærhansker, vernebriller og en god støvmaske.
Hvor ville jeg finne en murer eller noen med ferdighetene til å håndtere denne oppgaven?
En god totalentreprenør vil kunne outsource kunnskapsrike mennesker til denne jobben, hvis han ikke allerede har en fyr som kan gjøre dette for å jobbe for ham. Det høres ut som GC du snakket med ikke oppfyller beskrivelsen av "bra"; se hardere ut. En ting; når du leter etter en GC, kan du ganske enkelt ikke gjøre for mye research. Sjekk BBB for klager. Få referanser for hvilken type arbeid du vil at han skal gjøre (i dette tilfellet, finn noen andre som trengte murstein for et vindu eller dør) og følg opp personlig. Det er mange mennesker som gjerne tar pengene dine som ikke har peiling på hvordan de skal gjøre jobben.
Bernie
2012-12-31 07:29:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du vil kunne bruke en 9-tommers vinkelsliper med et 230 mm blad. Jeg har gjort mange av dem, selv om jeg er en pensjonert murer og kan bekrefte at det er veldig vanskelig. Gå til en hvilken som helst jernvarehandel for murbladet, det er billigere enn en diamantspiss ($ 5 for å kjøpe et blad, som vil gjøre jobben). Jeg har aldri brukt en betongsag fordi de er for tunge og for dyre ($ 120 per dag å ansette).

Start med å bruke loddnivå for å markere området med hvitt kritt. Det er ikke en bærende vegg, så du blir ok. Stå så på to hagesager: Plank dem ut med 4 eller 5 planker (ikke le - jeg setter alltid sikkerhet først og har aldri hatt en ulykke i 55 år med å bruke bladet). Start med å kutte ut perpsene, ikke horisontalene; de vil komme lettere ut. Da vil du kunne ta ut et par murstein fra midtpanelet for å komme til det. Når senteret er ute, skjærer ikke sagen rett gjennom mursteinen, så slå av halvparten av mursteinen, og bruk en klumphammer (dvs. moshammer) med en kald meisel og bolster og en gammel snekkersag. Meis deretter av baksiden av mursteinen - hvis du er forsiktig nok, kan du snu mursteinene og fortsatt bruke dem etter 2 uker, rengjør med 8 til 1, 8 kopper vann 1 kopp spirotsalt 500 ml (fra en jernvareforretning).

Bruk 6 sand til 1 sement for å gjøre noe mørtel. Bland i en bøtte med et par centimeter vann og tilsett deretter en teskje oppvaskmiddel og rør den opp for å gjøre mørtelet lagbart.

Håper dette hjelper.

ps. ha en assistent bak deg i tilfelle vinkelsliperen sparker - og de vil - du må holde den godt fast mens offsider kan trekke støpselet, dvs. trekke ut kontakten. Slik gjorde vi det - den beste og trygge måten er å bytte i jubel.

Det er litt god info her inne, men hele svaret må være riktig formatert. Slik det ser ut er det ingen store bokstaver, avsnittskift eller annen skilletegn som vil gjøre dette lesbart.
Dette er faktisk vanskelig å følge, men jeg tror vi bør være forsiktige med å kritisere andre som vil bidra, men som ikke har de beste skriveferdighetene.
Mike
2016-09-30 11:27:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er en husflid. Jeg har gjort flere av disse jobbene. For det første må du kutte ut mursteinen til størrelsen på vinduskarmen. Når du har gjort dette, vil du sitte igjen med halve klosser. Disse må også kuttes ut. Du kan oppnå alt dette med en vinkelsliper enten 5 "eller hvis du er sikker på at 9" er raskere. Bruk kvernen til å kutte den horisontale mørtel. Bruk en murbor for vertikalt snitt. Hammer og meisel vil rydde åpningen din. Å, forresten, det er støvete, så bruk briller, maske og hansker.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...