Spørsmål:
Hvordan reduserer jeg høyde på fortauskanten på oppkjørselen min?
Steve Jackson
2010-10-31 08:20:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har en betongoppkjørsel (normal 2-bils innkjørsel) som er kuttet vertikalt (90 grader) omtrent 2,5 tommer over gaten.

Svigerfaren min bor hos oss og har en drevet rullestol. Oppkjørselen er bare for høy til at den kan rulles glatt.

Hvordan kan jeg redusere denne støt? Jeg forestiller meg at noe gjort hele veien over oppkjørselen ville se finest ut, men hvis det er en idé å bare endre 3 fot over, er det også bra.

Jeg er i Houston, TX, USA - frysing og snø er ikke bekymringer. Ikke sikker på drenering. Det er ingen stormavløp på siden av gaten min. Vanligvis renner vann bort fra tomten min, mot øst og nord (der det er avløp). Jeg er også bekymret for at det er en god grunn til at innkjørselene er slik - alle husene i nærheten av meg har samme høydeproblem.

Ville det å bygge en liten rampe fra tre være et alternativ?
Jeg bygde en rullestolrampe for huset, men jeg er ikke sikker på hvordan det ville fungere ved fortauskanten eller oppkjørselen. Oppkjørselen er kuttet ved fortauskanten - så enhver rampe vil strekke seg ut i gaten i det minste litt. Ganske sikker på at min HOA ville være ulykkelig, og vi er allerede på urolige vilkår over andre tilgjengelighetskompromisser. Rampen må være på plass mesteparten av tiden (jeg kan ikke løpe der ute og flytte den etter behov), så alt som er bygget på oppkjørselen, vil også bli kjørt på av noen på et tidspunkt. Ikke sikker på hvordan du skal gå på kompromiss mellom solid og ikke-påtrengende med en vedrampe.
@SteveJackson Ble du opp med å løse problemet med fortauskanten?
@BrownRedHawk - Jeg endte opp med å kjøpe en pose med asfalt og tampe den inn i en rampe. Fungerte bra, ingen brydde seg. Jeg måtte fortsette å tilsette mer asfalt for å opprettholde den over tid.
En svar:
user558
2010-10-31 08:58:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kontakt din lokale by, og spør dem om det er akseptabelt for deg å legge til litt asfaltblanding for å lage en liten rampe der, tilstrekkelig for en rullestol å rulle sammen. Sørg for at de forstår hvorfor du vil gjøre det, at det er nødvendig for rullestoltilgang for svigerfaren din. Følg deretter instruksjonene. Du kan til og med bli overrasket og finne ut at de gjør det for deg hvis du spurte pent.

Rediger: En annen mulighet - finn en entreprenør som kan male ned fortauskanten i den ene delen av oppkjørselen. Selv om dette også kan kreve tillatelse, kan det være lettere å få tak i det, siden det ikke gjøres noen mods på selve veibanen. Hvis du er hendig, kan du sannsynligvis gjøre jobben selv med en liten (utleie) elektrisk jackhammer.

Tilnærmingen min vil være billigere ennå. Skjær mange parallelle kerver i fortauskanten med et diamantblad i en Skilsag eller en vinkelsliper. Du kan kjøpe et slikt blad for bare noen få dollar på ditt lokale hjemmesenter. Gjør disse kerfene ikke mer enn ca. 1/2 tomme fra hverandre, og hell dybden på kerf slik at kuttene er dypest på gaten. Nå tar du en hammer og kald meisel, eller en luftdrevet meisel, og bryter ut materialet mellom kerfene. Gjør forsiktig, dette vil gi deg en pent skrånende fortauskanter som en rullestol kan ri oppover, og ingenting på veien selv som opprører byen. Du kan sikkert gjøre dette på en måte som ser ut som om det ble gjort profesjonelt hvis du tar deg god tid. . Det støvet er veldig dårlig for lungene.

Dette er ganske nær det jeg tenkte. Nå trenger jeg bare å finne et stackexchange-nettsted som kan svare på et spørsmål om hvordan du faktisk kan komme i kontakt med noen på tillatelseskontoret for fylket mitt. Jeg har opptil 7 ubesvarte virtuelle maskiner over tre uker for et nytt problem.
Hei, jeg er ikke sikker på at jeg kan hjelpe deg der. Møt opp på neste planleggingsmøte.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 2.0-lisensen den distribueres under.
Loading...