Spørsmål:
Vil lommedøren min påvirke installasjonen av et karbad?
Jared Harley
2011-01-20 23:14:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Min kone og jeg har bestemt oss for å installere et kar rundt om karet vårt (det beste stedet å si det!). Vi planlegger å fjerne flisen og gipsplaten bak karet og installere en av omkretsene som festes direkte på piggene (i stedet for en billig limpåføring). Da vi først kjøpte hjemmet vårt, vurderte vi å ha installert en komplett innsats i ett stykke, men damen som kom og tok målingene sa at vi ikke kunne, på grunn av lommedøren - jeg tror det var fordi innsatsen hadde en leppe på kanten som vil blokkere døren.

Min bekymring er hvor mye plass vi har. Vi har et noe unikt opplegg - som du kan se på bildene nedenfor, deler endveggen på karet en vegg med en lommedør. Lommedøren glir inn i veggen bak enden av karet. Fra kanten av flisen til hjørnet av flisen er det 30 tommer.

Vi har også et hallskap som deler tutens side av karet, slik at karet vårt er helt innfelt i et alkoveområde.


Klikk for å embiggen

alt text

Jeg var ser på en surround som den nedenfor, fra Lowes (jeg finner ikke den faktiske surrounden vi så på i butikken, men dette er nær): surround

De sier alle at de passer til områder 29-32 tommer dype, så jeg tror vi burde kunne fjerne fliser og gipsplater og installere surround. Jeg er ikke helt sikker på hvor dypt området kommer til å være når vi fjerner alt ned til piggene.

Mine to spørsmål er - tror du vi har nok plass til å installere surround (dvs. faktum at karet er i en alkovemateriale), og vil jeg kunne installere en surround med lommedøren som "lommer" rett bak endeveggen? følger instruksjonene jeg fant her, sanser den nye karinstallasjonen.

Det kan være bedre å slå ut hallskapet, sette hele det (eller to stykkene) i og bygge om skapet et par centimeter mindre. Gips (vanntett!) Og 2x4 er relativt billig.
En svar:
shirlock homes
2011-01-21 17:34:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De fleste karbeholderne, som den på bildet, bruker en spikerflens på 1/12 til 2 "nedover på hver side og langs toppen. De er også designet for å brukes med kar som har en antisifonleppe langs veggparameteren til karet. Det ser sikkert ut som om du har veldig lite ekstra lettelse mellom kanten på karet / flisen og til det faktiske hjørnet. For at omslaget skal passe tett til veggen, må det sikres med denne spikerflensen. Jeg tror du må bygge ut kanten på det hjørnet, og dermed redusere lommedørens åpningsstørrelse med en tomme eller to. Dette ville ikke være veldig vanskelig, men ville kreve noe ekstra etterbehandlingsarbeid og noen endringer i dørbekledning etc. problemet er det samme på motsatt side av karet, kan det være nødvendig med samme prosedyre. Hvis du finner ut at karet ikke har antisifonleppen, vil det være behov for ekstra oppmerksomhet for å tette denne skjøten. Hvis og når du får til det punktet å rive ut flisveggen, må du sørge for å isolere piggveggen og dekke i t med en god 4 til 6 mil dampsperre, fest tape hver skjøt og sidene og toppen. Dette gir ikke bare vannbeskyttelse, men gir deg en viss grad av lyddrepende til tilstøtende rom. Bruk bare MR (fuktbestandig) eller papirfri gips for å avslutte rundt den nye surrounden. En helt annen tilnærming kan være å dekke den eksisterende flisen med et lim på surround-settet. Forutsatt at flisen er sikker, etter forsiktig rengjøring av såperester og prepping overflaten med et avvoksemiddel (f.eks. Isopropylalkohol) sparkel på lim og installer settet. Det er faktisk noen fine overflatemonterte kabinetter der ute, vanligvis femdeler. boksebutikkene har vanligvis bare ett eller to valg og ser ganske billige ut. Ta en titt på et spesialkjøkken- og badeleverandør for et mye bedre utvalg.

Vi endte faktisk med å rive ut hele den gamle gipsveggen og legge om på hele surround i stedet. Du kan sjekke det ferdige produktet [på dette spørsmålet] (http://diy.stackexchange.com/questions/4980/curing-time-for-grout-with-grout-boost). Takk for rådet!


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 2.0-lisensen den distribueres under.
Loading...