Spørsmål:
Er det en måte å finne ut hvor ofte ovnen din går?
Styler
2012-01-13 02:02:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Når vinteren endelig er kommet inn, og er det første året i det nye huset vårt, vil jeg sette en slags måling på hvor ofte ovnen fungerer, før jeg får regningen. Er det noen kjente metoder for å måle hvor mye drivstoffovn forbruker, bortsett fra å overvåke gassmåleren utenfor huset? Hva er den beste måten?

Hva mener du egentlig med "hvor hardt"? De er ikke mennesker - de er enten på eller av, for det meste. Spør du om effektivitet?
Jeg har en programmerbar termostat, og temperaturen endres dramatisk fra dag til natt. Leter etter innsikt i metoder / verktøy som kan brukes til å overvåke ovnen og når den er på.
To svar:
Steven
2012-01-13 03:03:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Noen av de mer avanserte termostatene vil spore hvor ofte de kjører. Jeg har en Filtrete Wifi-aktivert programmerbar termostat. Det gir deg en total per dag på hvor ofte varmen og klimaanlegget kjøres. Du kan også laste ned en time-for-time-eksport av bruken i CSV-format.

Jeg er på ingen måte tilknyttet dette selskapet. Det er rett og slett et produkt jeg har installert hjemme

Det gir deg også en ide for en gitt temperaturendring hva% endring i oppvarmingskostnad vil være:

Web Portal

Jeg liker dette, og jeg diskuterer bare å kjøpe en gitt prisen er riktig .. for nå kan jeg bare ta måleravlesninger til jeg ser andre alternativer også. +1 fint verktøy
Jeg elsker denne tingen! Det er en android-app, iphone-app, ipad-app, skyadministrasjon .. og for $ 100, hvordan kan du gå galt ?! det eneste du trenger å bekrefte er at du har en ledning på termostaten din koblet til o-terminalen. Hvis du ikke gjør det, trenger du enten å kjøre en ny ledning eller bruke en transformator til å drive termostaten.
Spørsmål, har denne modellen også innganger for en luftfukter? Vi har en gammel Aprilaire festet til ovnen vår med en kontrollenhet rett ved siden av vår nåværende luftfukter.
Det gjør det ikke, men CT80-modellen gjør det: http://www.radiothermostat.com/control.html
Det er også et JSON API som du kan bruke til å få kjøretiden for dagens og forrige dag direkte fra termostaten hvis du vil skrive kode. Her er begynnelsen på den nåværende produksjonen fra min: "{" i dag ": {" heat_runtime ": {" time ": 1," minute ": 1},`
Jeg ser en StackOverflow-tråd som starter :)
Jeg er nødt til å få tak i CT80-modellen: D
russ_hensel
2012-01-14 05:25:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De fleste ovner har en vekselstrømskomponent som slås på når den er i gang. Sett en vekselstrømsklokke parallelt med denne. I opptil 12 timer vil dette fortelle deg når enheten kjører. Andre typer tidtakere vil vare lenger. De fleste ovner går med to hastigheter som er stoppede og fulle.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...