Spørsmål:
Bør vi installere teppe før baseboard og dørhylser?
Noah Goodrich
2011-11-23 00:36:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vi hadde nettopp fått et teppelag for målinger og et tilbud. Vi har ikke satt i baseboard eller dørhylster ennå, men teppelaget har antydet at dette vil gjøre ting lettere.

Er dette sant / godt råd? Er det noen fallgruver å se på når vi installerer dørhylster / baseboard?

Den åpenbare grunnen: alt sagflis på det nye teppet ..
Fem svar:
Niall C.
2011-11-23 00:44:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det gjør det enklere for teppeinstallatøren fordi de ikke har gulvplankene i veien når de spikrer i taklistene ved siden av veggen.

På den annen side gjør det det ting litt vanskeligere å installere sokkelen senere, fordi teppet og klebestripene er i veien når du prøver å spikre sokkelen til såleplaten i veggen. Dette er mye mer av et problem hvis du spiker for hånd enn hvis du bruker en spiss spiker. (Jeg har gjort det begge veier; bruk en spiker.) Hvis du holder på med en lang vegg, kan det gjøre det vanskeligere å feste opp stykkene av tavlen fordi takstripen og teppet kan komme i veien.

I det hele tatt vil jeg følge rådene hans og bruke en spiker for å installere trimmen.

shirlock homes
2011-11-23 01:23:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mine to øre verdt ..... Vi installerer alltid bunnbekledning og dørbekledning først. Hvis du har splittede sylindører med dekslene allerede festet, må du installere dem først, ellers vil du få et reelt problem å montere papirstoppene i gulvet mellom rommene. Som nevnt, noen ganger kan teppeinstallatørene klø overflaten på gulvlistene, men det er vanligvis mindre og lett å ta på etterpå. Problemet jeg ser med å sette trimmen på sist er at du, avhengig av stil og tykkelse på teppet og puten, kan ha litt av en møne over taklisten. Selvfølgelig kan du plassere trimmen ned i teppet, men noe av den nederste firkantkanten på trimmen din kan fremdeles vises. Det er også mye vanskeligere å opprettholde en jevn linje og lage skjøter på lengre løp. Hvis hjørnene ikke er perfekt justert, vil ikke taklingen av basen ikke stemme overens. Siden trimmen skal overleve teppet, må du når som helst du trenger å strekke teppet eller fjerne det, og du må fjerne det først, da det er umulig å gjøre noe med trimmen på plass. Nå er det et absolutt mareritt, og sjelden vil du være i stand til å berge all beskjæringen for å installere den på nytt. . Du kan også sette en stripe med 2-tommers delikat arbeidsmalerteip på trimmen din før teppet går ned. La stå omtrent en halv tomme nederst på trimmen, og fjern den etter at teppet er installert. Dette vil bidra til å forhindre at noen av de mindre ripene teppekanten kan forårsake før det er meislet bak taklisten.

+1 er helt enig i trimmen først. Vi installerer også vår trim 1/2 "over gulvet ved hjelp av noen små treavstandsstykker for å spare oss for målingene. Teppet kan deretter installeres slik at overflødig overflate går under trimmen.
Teppeinstallatøren vår sa at baseboards også skulle installeres først. Jeg la ikke merke til noen skade på grunnlistene, men det ville ha vært lett nok å røre den opp etter det.
Godt hint om avstanden BMitch. Teppegutta fikk alle til å trene godt. LOL Gjør det mye lettere for dem å kaste kantene.
Jeg skal ut på lemmer og gjette at dette også vil være ditt råd til "innebygde" skap?
Helt riktig Andrew
Kye Gunn
2018-03-28 10:44:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg jobbet mange år for et nytt malingsfirma for konstruksjon, og den riktige måten er å installere pynt før tepper. Det er hvordan proffene gjør det. Amatørhus flippers Jeg er sikker på at jeg ikke er enig .... eller fyren du ansetter for å erstatte din trim som ser etter en rask dollar; han vil fortelle deg hva han vil at du skal høre. Vokt dere.

Roger
2016-09-05 08:44:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

baseboardet går alltid først inn, teppinstallatørene liker ikke dette hvis de må installere ny tykkere baseboard for kunden, de må fjerne den gamle tacken og installere ny, dette er veldig tidkrevende og de er vanligvis på stykke arbeid. I huset mitt måtte de gå fra teppe til fliser og lino. Å sette underlag på teppet og deretter på fliser vil ikke fungere, pluss å bytte teppe senere vil også bety nytt sokkel

The Evil Greebo
2011-11-23 00:44:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du setter underplaten / dekslene først, må teppet være passe rundt dem. Og etter min erfaring vil teppeinstallatørene ødelegge gulvlistene når de strekker teppet.

Hvis du venter til teppet er installert, kan gulvtavlene dine gå inn på toppen av teppet, noe som vil bidra til å holde teppe på plass (vanligvis ikke et problem, men hei ...), men gjør det samtidig vanskeligere å fjerne teppet (men ikke mye) i fremtiden.

Jeg kan ikke si at det er et spesifikt riktig måte å gjøre det på.

Det er ingen grunn til at de vil skade trimmen med mindre de ikke var forsiktige. Verktøyene deres trenger ikke å berøre trimmen, ettersom de alle griper teppet direkte.
Vel, det er teppekanten som må kutte teppet så tett på veggen som mulig ...
Jeg ønsket ikke å få maling på det nye erstatningsteppet mitt, og jeg malte gulvlistene før installasjonen.Det hadde vært fint hvis installatørene eller teppeselgerne (Lowes) hadde foreslått at jeg brukte malere tape for å dekke gulvbrettet for å unngå skaden de visste ville oppstå under installasjonen.Det er unødvendig å si at jeg er rasende over at jeg trenger å male mye av sokkelen på nytt i 4 rom og et trapperom på grunn av uaktsomheten med å gi denne informasjonen videre til meg fra både Lowes og installatørene.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...