Spørsmål:
Hvordan kan jeg forsegle eller dekke en sprekk permanent der et damprør kommer inn i taket?
macutan
2012-09-24 19:17:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vi ser etter en løsning for å dekke til eller fikse en sprekk som stadig vises igjen rundt et damprør vi har. Uansett hvor godt vi lapper den og maler over den, kommer den stadig tilbake. Kan noen anbefale et moderne omslag eller en måte å løse dette problemet på. Jeg har tatt med et nærbilde fra under som viser sprekken rundt røret.

enter image description here

En svar:
The Evil Greebo
2012-09-24 19:29:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sprekken din danner seg igjen og igjen fordi damprøret blir varmt, utvider seg og sprekker gipset ditt.

Løsningen er å kutte gipset tilbake ca. 1/4 "fra veggene på rør hele veien rundt, så for å dekke sømmen med en kappe som skjuler sprekken.

Eksempel på en mindre kappe: enter image description here

Takk Evil Greebo for raskt svar. Nå har jeg navnet på det riktige omslaget (kasse) som jeg trenger å se etter. Noen butikker du tror jeg kan finne disse? Jeg så på google, men ingenting kommer egentlig opp for en så stor diameter. takk
Du må kanskje lage en eller lage en. Det er flere måter du kan oppnå dette på. For eksempel kan du få et stykke "kompositt" ("plast") "støpeform" og en varmepistol og varme det til riktig form for å passe, (med et lite gap) da lim den på plass med caulk på røret.
Kult, jeg vil gi dette videre til entreprenøren (som jeg håper kan finne ut av noe) Thx mye igjen!
Se i rørleggeravdelingen. av din lokale boligforbedringsbutikk. Du må kanskje be om hjelp til å finne dem. Det er modeller som har et hengsel slik at du kan gå rundt røret og deretter lukke det.
@macutan Se [dette] (http://www.homedepot.com/h_d1/N-5yc1v/R-100343700/h_d2/ProductDisplay?catalogId=10053&langId=-1&keyword=escutcheon&storeId=10051) at Home Depot. Andre størrelser tilgjengelig og bør også være hos Lowes og VVS-forsyningshus.
gutter, dere er kjempebra! tror dere at jeg burde be entreprenøren om å kutte gipsen eller bare legge ringen rundt den? Jeg antar at det å kutte gipset kan hjelpe, slik at sprekken ikke strekker seg utover skilleveggen, ikke sant?
@macutan Yup. Per Greebos originale svar, "kutt gipset tilbake ca. 1/4" fra rørveggene hele veien rundt.
Vi kommer til å gå med http://www.sprinklerescutcheon.com/steel-chrome-pipe-escutcheon-rings-plumbing-wallplates/
@macutan Takk, søt funn på den ene, en 4 tommer på vei.
"Det var det hun sa" ;)
god en @TheEvilGreebo
Perfekt! @ Ondskap


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...