Spørsmål:
ikke vann i toalettskålen
Denise Degroat
2016-08-29 17:26:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toalettskålen min holder ikke vann. Hvis jeg fyller bollen manuelt, kan jeg skylle den, men vannet går helt ned og fylles ikke av seg selv. Tanken fylles fint, jeg kan se at vann går inn i bollen, men den tømmer ut så fort den går inn. Det er også en gurglende lyd når den tømmer ut. Noen hjelp?

Muligens en tilstoppet ventilasjonsstabel, som får avløpet til å sile alt ut av fellen. Hvis du har et septisk system, må du kontrollere at avfallsledningen er over vannstanden i tanken, da det også kan forårsake siphoning.
En svar:
handyman
2016-08-31 14:20:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Som Carl bemerket ovenfor, hvis et rør / system ikke kan trekke inn frisk luft når vann fyller opp røret på vei ut, opprettes en sifoneffekt som kan trekke vannet ut av u-bøyen på toalettet under en flush.

Ventilen er vanligvis den siste eller høyeste delen i systemet. Se etter røret utenfor når det luftes ut i frisk luft, vanligvis gjennom taket eller på en yttervegg (i det minste i Storbritannia).

Det er litt sjelden at en ventilasjon blir blokkert (fugler og dyr av og til) da røret normalt bare har luft i seg! Det er mulig at røret er blokkert der bunnen av ventilasjonsrøret forbinder kloakkrøret (hvis røret blir sikkerhetskopiert eller lignende).

https://www.youtube.com/watch?v=ZTJVn3vso8k video fra 'dette gamle huset' ser på et mulig scenario og løsning for å rydde en tett ventilasjon ...


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...