Spørsmål:
Er disse gipsskruene riktig drevet / forsinket?
oscilatingcretin
2012-11-19 07:15:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Relatert til dette spørsmålet. Selv om jeg kanskje rommer SE med spørsmål om å kjøre gipsskruer, føler jeg at de til slutt vil være nyttige siden jeg ikke har lykkes med å finne bilder av riktig drevne gipsskruer. I tillegg er det en god ting å vite hvordan du gjør det riktig. Nå til innholdet i spørsmålet mitt:

I dag snakket jeg med overlegen til firmaet jeg hyret for å henge gips på taket mitt og tok opp bekymringene mine for feildrevne skruer (se lenke til annet spørsmål ovenfor ). Jeg hadde allerede adressert denne bekymringen to ganger før, men jeg ble forsikret om at det ikke var noe å være bekymret for, at de har gjort tusenvis av hjem som dette og aldri har hatt noen problemer. Denne gangen skjøvet jeg imidlertid litt hardere, og jeg tror jeg slo en nerve fordi nå kommer overinspektøren, prosjektlederen og en av arbeiderne ut i morgen for å "se hva de kan gjøre" med kontrakten.

Jeg følte meg skyldig over å kritisere kvaliteten på arbeidet deres, og til tross for all støtten jeg har samlet fra SE-medlemmer, lurte jeg på om jeg tok feil om at skruene deres ble kjørt feil. Jeg bestemte meg for å bryte ut en reservelengde på 2x4 og litt skrapgips jeg hadde lagt rundt, og satte noen skruer i den med min egen gipsbit. Resultatene, etter min mening, ser flotte ut. Jeg tror faktisk jeg kjørte disse skruene slik en ekte profesjonell ville. Ingen papir ble ødelagt, og ingen revet fiber eksploderer overalt. Det ser pent og skarpt ut. Hodene fordypes i overflaten og det er ingen kontakt når jeg skraper en sparkel over arket. Når de kommer i morgen, vil jeg vise dem dette prøvestykket jeg satte sammen, og forhåpentligvis la det tjene som et langt bedre eksempel på hvordan gipsskruer skal drives.

Hvis jeg kan få tilbakemelding på gipsveggen min -kjøringsferdigheter, det ville vært bra.

1 2 3

Yes, that is the proper depth at which a sheetrock screw should be driven. The rock is dimpled with enough of a pocket to hold the compound, yet does not weaken the board.
Utmerket eksempel på hvordan de skal se ut. Flotte bilder også. Hold mark, det er pengene dine, så de gjør det på din måte. Vis dem prøvene du har laget. Og NEI, profesjonelle gipshengere gjør dem ikke som de gjorde på jobben din. 95% bruker en DeWalt-gipspistol som i bildene jeg sendte deg.
Vel, jeg går imot mitt bedre skjønn her og bare har dem ferdig. Hullene har allerede blitt mydd og teipet, og jeg har bare tre bilder for å vise eksempler på noen av de verste stasjonene. Jeg burde ha tatt opp et større problem med det første gang jeg så det, men det gjorde jeg ikke, så det er en lærdom. Jeg visste at jeg burde ha hengt den selv.
Also, there is Green Glue on the back of these sheets. While I have said several times here that Green Glue is not an adhesive, it still has grab. When I tore down that suspended, double-layer/GG wall a few weeks back that I had put up last year at this time, it was impossible to pull the sheets apart. The drywall would crumble and break before it would separate. I'll also add that the pics I posted of their drives in my other question were the worst of, not an example of every screw, but many still broke the paper even if it was by only 1/16".
@oscilatingcretin Ikke føl deg skyldig når du insisterer på at en jobb skal gjøres riktig.
I think the saying hold true here that if you want something done right you have to do it yourself. In my experience contractors get the job done (some better then others), but rarely have I found that they do so perfectly or with as much attention to detail as the home owner would have liked.
@Gunner: Du bør legge inn kommentaren din som svar.
Wow det ser bra ut. Kunne ikke gjøre det bedre selv ... Gjør nå et DIY-prosjekt og skulle ønske at alle skruene mine kunne komme ut slik
To svar:
Gunner
2012-11-23 10:10:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ja, det er riktig dybde der en arkskrue skal drives. Steinen er dimplet med nok lomme til å holde forbindelsen, men svekker ikke brettet

Sara44
2012-11-21 18:53:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De ser bra ut for meg, og jeg har gjort mitt eget i årevis.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...