Spørsmål:
Driveway Gutter / Rain Guide?
NickAldwin
2011-05-30 01:59:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huset vårt ble bygget for litt over 20 år siden. Personen som asfalterte asfaltoppkjørselen, graderte den ikke riktig, så i tillegg til den svake nedoverbakken mot veien, har den vekslende skråninger mellom venstre og høyre side. Oppkjørselen ligger umiddelbart mot gress på samme nivå - ingen fortauskanter. Når det regner hardt, vannskinner over oppkjørselen, går det langs den ene siden, dreper gresset og skaper mye gjørme og fuktig grunn. Den krysser deretter over til den andre siden av oppkjørselen og gjør det samme lenger ned, før den havner på en ekstremt fuktig lapp på enden av oppkjørselen.

Vi vil gjerne legge til fortauskanter eller noe til oppkjørselen, men vi ønsker ikke å måtte bygge gresset opp på sidene. Vi lurte på om det ville være noen måte å lage takrenner til oppkjørselen - kanskje hellte betong- eller leirekanaler som ville sitte under oppkjørselenivå på hver side og føre vannet ned til enden av oppkjørselen. Er det en vanlig måte å gjøre dette på? Er det forhåndskonstruerte kanaler som vi kan sette inn? Jeg vil sette pris på alle innspill her.

Vi bor i New England, så alt som blir lagt inn må kunne takle frysing og tining, samt moderate mengder snø, is, regn og bake solskinn på forskjellige deler av året. Pløying er ikke et problem, ettersom vi alltid måker / snøblåser oppkjørselen.

Hva er skråningen på oppkjørselen langs lengden?
To svar:
BMitch
2011-05-30 02:44:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg lar andre ringe inn med takrenneideer. Bare husk at du må sørge for at de kan takle utvidelsen fra is uten å sprekke. Men jeg ønsket å nevne noen alternative løsninger du kanskje vil vurdere.

Hvis du vil beholde plenen, kan du vurdere å ta en fransk avløp, muligens med noe underlag nivååpninger for å håndtere hardt vær (installer disse slik at du kan lukke dem om vinteren).

Hvis du vil endre utseendet, bør du vurdere noen hevede senger på hver side av oppkjørselen (som har en ekstra fordel med å holde bilene utenfor plenen).

Det franske avløpet er akkurat det jeg ville gjort med dette problemet. Å legge litt fin grus i et lag på toppen vil hjelpe utseendet og gi deg en buffer mellom oppkjørselen og plenen din.
Tom Pickles
2011-05-30 14:43:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette nettstedet skal gi deg et informert syn og informasjon om hvordan du kan gjøre hva du trenger å gjøre. Mer spesifikk informasjon finnes i lenker nederst på siden.

Merk nettstedet, det er en keeper!Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...