Spørsmål:
Hva skal jeg gjøre hvis støvsugeren utløser AFCI-enheten min?
Edwin
2013-12-30 01:48:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har et vakuum som utløser AFCI-enheten i kretsen som betjener soverommet mitt.

Vakuumet har en viss alder på seg, og det er noe slitasje på motorens kommutator. Denne slitasjen forårsaker elektrisk lysbue som til AFCI-enheten ser ut til å nærme seg en usikker tilstand. Det er imidlertid ikke en utrygg tilstand, fordi bueformingen er intern i motoren og slitasjen er en del av motorens design. Denne kunnskapen, sammen med det faktum at det suger skitt veldig bra, fører meg til den konklusjonen at vakuumet fungerer som det skal.

AFCI-enheten er konstruert for å oppdage hvilken type lysbue som er forårsaket av elektriske motorer. Selv om det av og til snubler når mitt eldre støvsuger er i bruk, tripper det ikke når naboens nye vakuum er koblet til soverommet. Enheten går når den registrerer en potensielt farlig (men ikke farlig) lysbue i mitt eldre vakuum, men er også i stand til å skille lysbuen forårsaket av naboens vakuum som fra en motor og ikke farlig. Denne informasjonen får meg til å tro at AFCI-enheten fungerer som den skal.

Bør jeg bli kvitt vakuumet? Jeg vil ikke gjøre dette, fordi det suger opp skitt veldig bra. Også, hvis jeg får en ny, vil den ha på seg om et år eller to og forårsake det samme problemet. Bør jeg kvitte meg med AFCI-enheten? Jeg vil ikke gjøre det, fordi jeg vil ha beskyttelse mot branner, og det kreves av NEC.

I mitt tilfelle har jeg et tilnærmet nytt Dyson 41 Animal som utløser våre nylig installerte lysfeilbrytere. Så vakuumalderen er ikke alltid problemet!
AFCI har problemer med motorbelastning og variabel belysning styrer jo nærmere en fullastet krets, ikke ofte vil de trekke en AFCI.
Tre svar:
Tester101
2013-12-30 03:55:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du kobler vakuumet til en overspenningsdempere med EMI-filtrering, bør det forhindre at vakuumet utløser bryteren. Imidlertid, hvis støvsugeren overbelaster kretsen, hjelper ikke noe filter.

Når jeg kjører støvsugeren / papirklipperen / tredemøllen osv., Snubler den AFCI.

Eatons AFCI er designet for å fungere med enheter med motorer som er innenfor FCC-standarden for støy. Selv om disse enhetene er produsert i henhold til FCCs standarder, kan slitasje i motoren etter hyppig bruk skape støy som utløser AFCI. For å dempe støyen som genereres av disse enhetene, kan du bruke en overspenningsplugg eller overspenningsstrimmel

Fra Eaton AFCI ofte stilte spørsmål (pdf)

Hvis jeg installerte en overspenningsdemper med filtrering permanent, og noen plugget en lampe med en slitt ledning inn i overspenningsdemperen, ville AFCI fortsatt kunne oppdage en farlig lysbue?
@Edwin Ja, AFCI-enheten skal fremdeles være i stand til å oppdage farlig lysbue gjennom en overspenningsdemper.
Testeren måtte nedstemme denne problemet er ikke en bølge, men ether en børstet motor eller elektronisk styrt motor.AFCI'S har problemer med bølgeforming (hastighetskontroll) eller børstebue, og lysdimmere kan forårsake utløsning.En overspenningsdemper demper bare pigger og gjett hva når en MOV dumper en pigg til bakken, det ser ut som en bue og vil snuble i AFCI.Dette er alle dokumenterte problemer med til og med den nyeste AFCI-teknologien når de er lastet rundt 80%.Heldigvis tillater staten min at kretser som har disse problemene, kan bruke en standardbryter.Eller det gjorde den siste syklusen, vil dobbeltsjekke for gjeldende kode.
@EdBeal Dette svaret er basert på informasjon direkte fra Eaton.Hvis de sier at en overspenningsvern vil dempe motorstøy som enhetene deres ser etter, må jeg tro dem.Uansett om det er sant for alle AFCI-enheter (eller til og med deres enheter), kan jeg ikke si.
Det er total køye!En overspenningsdemping er i nesten alle tilfeller en metalloksidvaristor.Disse enhetene dumper overspenningsspisser til å jorde det som slår AFCIs bue, MOV-ene gjør ikke noe før spenningsterskelen er overvunnet.Jeg bruker svært avanserte trykkpresser hjemme og i datasentrene i anlegget mitt for å beskytte utstyr, men AFCI er fortsatt ute.Jeg er enig i at AFCI hjelper til med å redusere branner i soverom, årsaken til at de opprinnelig ble utviklet.Annet enn den bruken, er jeg uenig i at de er av verdi fordi jeg er blitt kalt til å erstatte AFCI'S som eierne har fjernet på grunn av mangler.
@EdBeal Jeg er enig med deg, AFCI kan være vondt.Forhåpentligvis blir de bedre, og får færre falske turer.
@EdBeal: snublet over denne gamle diskusjonen.Kanskje (jeg tror sannsynlig) koblingen mellom deg og Eaton er at de er uklare om deres anbefaling.Jeg er enig med deg i at en grunnleggende overspenningsdempere ikke vil adressere AFCI-tripping, og kan til og med forverre den.Men overspenningsdempere er ofte også utstyrt med EMI / RFI-filtre, og disse filtrene kan fjerne de buelignende signalene som kommer fra et vakuum eller lignende enhet som vil utløse en AFCI.Det er ikke en 100% pålitelig løsning, men det er mange eksempler fra den virkelige verden der den har gjort jobben.
@peter duniho.Jeg har installert ganske mange overspenningsdempere, og de fleste har ikke RFI-filtre og fører til at AFCI-er utløses ettersom AFCI oppdager spenningen som blir dumpet til bakken med hver topp.
@EdBeal: Du tar feil.En GFCI oppdager spenning som ikke går gjennom nøytral (dvs. "dumpet til jord").AFCI overvåker RF-signaler som sendes tilbake gjennom ledningen, forårsaket av lysbue.Derav navnet "** Arc ** Fault Circuit Interrupter".Det vil utløse bryteren selv om lysbuen skjer innenfor den normale varme / nøytrale kretsen, uten at bakken er involvert i det hele tatt.Det er sant at mange (mest? Alle?) AFCI også har GFCI-funksjonalitet.Men ** bue ** -delen av deteksjonen / utløsningen har ingenting med bakken å gjøre.
@EdBeal:, uansett, det faktum at mange overspenningsdempere ikke har filtre på seg, negerer ikke det faktum at noen har det, og de som gjør det, kan i mange tilfeller filtrere ut RF-signalet som får en AFCI til å trekke ut.Det er viktig å huske på at de buelignende signalene ikke utløser GFCI-komponenten i bryteren, fordi de ikke er spenningsspisser.Bue- og buelignende signaler endrer ikke spenningen som kommer gjennom ledningen.
Ecnerwal
2013-12-30 03:38:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kjør en 12 gauge skjøteledning til en ikke-AFCI-krets. Eller virkelig rev huset ditt og sett i et sentralt vakuum.

Brad Gilbert
2013-12-30 10:24:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan få motoren i vakuum. Enten av en profesjonell eller av deg selv.

Her er noe jeg fant som beskriver noen av forholdene å se etter. (Det er kapittel ett i en generell vedlikeholdsveiledning)

Se etter tydelige mangler ved børste- og børsteholder:

  • Sørg for at børster sitter ordentlig, beveger seg fritt i holderne og er ikke for korte.
  • Penselfjærtrykket må være likt på alle børster.
  • Sørg for at fjærtrykket ikke er for lett eller for høy. Store motorer med justerbare fjærer bør settes til omtrent 3 til 4 pund per kvadrattomme børsteoverflate i kontakt med kommutatorene.
  • Fjern støv som kan forårsake kortslutning mellom børsteholderne og rammen.
  • Kontroller ledningstilkoblingene til børsteholderne. Løse forbindelser forårsaker overoppheting.

Se etter åpenbare kommutatorproblemer:

  • Enhver annen tilstand enn en polert, brun overflate under børstene indikerer et problem. Alvorlig gnistdannelse forårsaker en grov svertet overflate. En oljefilm, malingsspray, kjemisk forurensning og andre unormale forhold kan føre til en svart eller misfarget overflate og gnister. Striing eller rilling under bare noen børster eller flate og brente flekker kan skyldes belastningsforhold og forårsake elektriske problemer. Rillede kommutatorer bør fjernes fra tjenesten. Et brassy utseende viser overdreven slitasje på overflaten som følge av lav luftfuktighet eller feil penselkvalitet.
  • Høy glimmer eller høy eller lav kommutatorstenger får børstene til å hoppe og forårsake gnist.
  • Karbonstøv , kobberfolie eller annet ledende støv i spaltene mellom kommutatorstengene forårsaker kortslutning og noen ganger gnist mellom stengene.

Det er flere ting å sjekke på den siden.


Du må virkelig veie prisen for å få den betjent (enten når det gjelder tid eller penger), mot prisen på en ny.
Det er forutsatt at vedlikehold av den vil tillate den å kjøre uten å utløse bryteren.

Jeg vil si det med mindre det er et virkelig godt vakuum; Jeg ville bare leve med det, erstatte det eller legge til et EMI-filter som angitt i et annet svar.

De fleste støvsugere kan ikke gjøres selv, så vedlikehold vil kreve at du tar dem med til en forhandler eller verksted. Med mindre det er et veldig kostbart vakuum, er det sannsynligvis ikke verdt prisen.
@Tester101 Alle enheter som kan brukes, kan gjøres DIY; hvis du er villig til å lære å betjene den. Det er bare det at det er en høyere risiko for å skade noe permanent. Jeg har fikset to LCD-skjermer, en involvert i å lese dokumentasjonen til en av brikkene for å lære at det skal være en motstand over tappene til en av kondensatorene som ble utelatt som en måte å redusere produksjonskostnadene på. Å legge til en motstand fikset det. Den andre krevde å bytte ut de fleste hettene (Den ble kastet ut av noen andre).
Hvis du jobber på et verksted og fikser dine egne ting, * gjør du det selv *.
Noen ganger kreves spesialverktøy og deler som bare er tilgjengelige for forhandlere. Jeg sier ikke at DIY-reparasjon alltid er ute, bare at produsenter noen ganger gjør det vanskelig.
@Tester101 Vel, da må du kanskje lage et verktøy for å ta det fra hverandre, det ville ikke være første gang jeg gjør det. Det er grunnen til teksten etter den horisontale regelen. Det er definitivt en kostnads ​​/ nytte beslutning.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...