Spørsmål:
Kjøkkenskapene mine ble montert med gipsskruer. Hvordan kan jeg feste den bedre på veggen?
Phil Braun
2020-06-24 20:34:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kjøkkenskapene i leiligheten vår ble hengt med gipsskruer som er merket til oss som en sikkerhetsproblem fordi de kanskje ikke tåler belastningen når skapene er fulladet med servise:

enter image description here

Min forståelse er at disse skruene kan fjernes og erstattes en om gangen med maskinvare for bedre å støtte belastningen. Er det riktig?

Hvis ja, hvilken maskinvare vil du anbefale at jeg bruker til dette? Noe anker jeg gjetter på?

Hva er de skrudd inn i?Det vil gjøre en stor forskjell om det bare er gips, noe kryssfiner eller en pigg bak.
Jeg er glad du la ut dette.Mens min kone vil unngå ideen, skal jeg bytte ut alle gipsskruene vi brukte til å henge skapene våre for 26 år siden med noen skikkelige skapskruer.(Merk at de har vært på gipsskruer i 26 år uten problem, men det betyr ikke at det kanskje ikke vil være problemer i fremtiden.)
Har noen virkelig prøvd å bryte gipsskruer med lastene som skal påføres av hengende skap, enn si 2 eller 3 samtidig?Ja, de er saksherdede, ja de vil knipse når de er i et veldig hardt tre og strammet for mye, men den feilen er åpenbar når den oppstår.Ja, det er bedre å bruke "kabinettskruene", men jeg har brukt gipsskruer og hengt kroppsvekten av dem, omtrent 200 kg den gangen (ikke så nå) Trikset er å skru inn i hvert kabinett og naboskap ...
@Jack Det handler ikke om styrken - det handler om lengden.De fleste gipsskruer er ikke så lange, vanligvis 1-1 / 4 ". Hvis gipsveggen er 1/2" som etterlater normalt 3/4 "i studen. Legg til et 1/2" skap på toppen av gipsveggen og nådu har bare 1/4 "bitt i studen. OPs skruer ser ut som om de i tillegg går gjennom en annen ~ 1/2" furring stripe bak, så de må være lengre enn 1-1 / 4 ", menbiter fremdeles ikke sannsynlig dypt nok i piggene til å holde full belastning komfortabelt.
Fire svar:
manassehkatz-Moving 2 Codidact
2020-06-24 21:16:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ikke bytt ut, ADD◄

Å fjerne skruene er mye ekstra arbeid, uten noen reell fordel. Faktisk kan du til og med oppdage at noen av de gamle gipsskruene klikker når du prøver å skru ut dem, og da har du ikke noe annet valg enn å legge til andre skruer uansett, og la de delvise skruene ligge i piggene.

Bare legg til skikkelige skapskruer. Avhengig av utforming, bør du kunne bevege deg litt opp eller ned eller til venstre eller høyre fra hver eksisterende skrue og sette i en skapskrue.

Det anbefales å forbore hull som er litt mindre enn de nye skruene. Dette vil gjøre det enklere å kjøre skruene, minimere risikoen for sprekker, og du kan også fortelle om du treffer en pigg (som du vil ha her).

Tenker du litt mer på dette, Dette er definitivt et tilfelle der det å ha to oppladede bor / drivere vil gjøre jobben mye enklere - den ene med bor, den andre med en skrutrekkerbit. Hvis du bare har en, vil jeg forbore en haug med hull og deretter komme tilbake med skruene.

Fordelene ved utskifting er at hullene allerede er i skapene, og at du ikke vil legge til stygge skruehoder i interiøret, men ja.Jeg vil også vurdere dette.
Jeg ville erstattet, ikke lagt til.Oddsen for å kunne finne knotter for å skru * nye * skruer i er liten.Med mindre skruene blokkeres, vil OP ikke vite siden det er en leilighet.
Mattman944
2020-06-24 20:46:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er skruer designet for hengende skap, de kalles skapskruer . Noen har mer attraktive hoder, hvis det er viktig for deg.

Du må slå på piggene. Forhåpentligvis treffer de eksisterende skruene piggene.

Forutsatt at du har trepinner, hvis du har metallpinner, trenger du råd fra noen andre.

En slagdriver er veldig nyttig når du kjører lange skruer.

Ja, du kan bytte ut dem om gangen hvis skapene er tomme.

Hvis du har metallpinner, er det bare å bruke selvskruende metallskruer med en strømdriver.Brukte noen 2 "til å montere et lite skap på jobben
isherwood
2020-06-24 21:14:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Enhver generisk gullskrue i gull vil gjøre innen treramme. # 9 x 3 "er en vanlig størrelse for det formålet. Hvis du har metallstifter, trenger du en fintannet skrue. Torx-hodeskruer er den enkleste å kjøre, men Phillips har det bra hvis du bruker en ny driverbit og god teknikk.

Selv om jeg ikke anbefaler svarte oksydskruer for bærende applikasjoner, har millioner av hjem i USA skap som er montert sammen med dem. Jeg har aldri en gang hørt om at de faller på grunn av ødelagte skruer. Jeg har til og med gjort mye riving og har ikke funnet dem spesielt mangler. under installasjonen vil det være veldig svakt og muligens slå fast når det strammes. Min innvending mot å bruke dem kommer hovedsakelig fra frustrasjon rundt det problemet.

Jeg har fått dem til å mislykkes.Jeg sto tilfeldigvis der da den begynte å komme ned, og tok den.De hadde 30 "skap på linje, så de fleste hadde bare 2 skruer, for det meste ikke på et ideelt sted på grunn av avstand mellom pigger, noe som egentlig betyr mesteparten av belastningen på en skrue. Jeg installerte en hovedbok som spenner over hele lengden rett under toppanelet, og festet skapene med vertikale skruer ned fra toppen.
user119050
2020-06-25 18:36:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er enig med isherwood. Jeg har jobbet med mange hus (som elektriker). Alt jeg noensinne har sett brukt til hengende skap, er det folk flest vil kalle en gipsskrue. De er faktisk ganske lengre enn de typiske gipsskruene, hvor noen av dem har et veldig lite hode. Disse skruene er laget av herdet stål, noe som gjør dem veldig sterke; de vil også knekke hvis du strammer eller bøyer dem. Jeg har aldri sett dem mislykkes. Jeg brukte dem til å installere mine egne skap for over 20 år siden, og de er fortsatt på veggen. Anektodisk vil jeg si at det ikke er noe galt med disse skruene, montert riktig, bortsett fra at de ikke samsvarer med fargen på skapet, og de kan ruste hvis de utsettes for vær. Jeg vil la dem være i fred, eller hvis du er bekymret, legg til flere som anbefalt ovenfor av "manassehkatz-Moving 2 Codidact."Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 4.0-lisensen den distribueres under.
Loading...