Spørsmål:
hvordan nivellerer jeg MALT betonggulv?
Laura Marx
2012-02-16 17:42:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg må nivellere et sementgulv, men det er malt med oljegrunn. Må jeg fjerne denne malingen? Hva er i så fall den raskeste måten å gjøre dette på?

Hvor mye utjevning? Må den nye overflaten også være betong?
En svar:
Karl Katzke
2012-02-16 22:01:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ja, dessverre, du blir nødt til å fjerne det.

De to måtene jeg kan tenke meg ville være å bruke en betongslipemaskin for å tygge opp overflaten. Bare en lett tygging / scarification vil gjøre. Du bør være i stand til å leie en maskin som gjør det fra ditt lokale verktøy "we-rent-it" sted ... ellers ville de vite hvem de skulle snakke med. En maskin vil uten tvil være den enkleste å jobbe med, selv med alt støv.

Hvis du må gå den kjemiske ruten, vil muriatsyre (tilgjengelig hvor som helst bassengkjemikalier er tilgjengelige) fungere, men du må være 100% sikker på at du rydder opp all syren når du er ferdig ... det gjør et FRYKTELIG rot, og røykene er et dyr å takle. Jeg valgte slipemaskinen når som helst før jeg valgte syre eller stripper.

Etter begge trinnene, må du vaske gulvet grundig for å få støv eller rester opp og deretter belegge med to strøk av anbefalt primer med samme brtand (hvis du bruker Custom SLC, bruk Custom's primer - - hvis du bruker Mapei's SLC, bruk Mapei's primer) før du påfører den selvnivellerende sementen.

Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre et Tim Allen "mer kraft" -grunt for slipemaskinen. Diamantbelagte blader, alt går forskjellige måter ... Jeg har sett dem, og det er slik vi skal gå, det var det vi brukte for 5 år siden, og gulvet ser nytt ut når vi rengjør det. De brukte beltesliper i hjørnene der kvernen ikke kom. Der vi la ordet er lobbyen på lageret vårt, som får stor trafikk. De legger litt tekstur for å hindre at gulvet blir glatt og det fungerer, bare gjør det vanskeligere å rengjøre,
Jeg jevnet over et bad på 1960-tallet med små fliser. Det var bare 100 kvadratmeter, så lite ved siden av deg. Jeg gjorde det med en 4 "kvern, en halv ansiktsmaske, ørepropper, sikkerhetsbriller, en våt klut for å fjerne støv fra ansiktet mitt, en butikk med en gips / hepa-filter. Og en kone som var villig til å ta en øl fra tid til annen tid. (Motto - drikk aldri mens du bruker elektroverktøy, (jeg er trygg og slår først av verktøyet.))


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...