Spørsmål:
Hvor ofte skal alkaliske batterier kontrolleres når de er i en enhet?
Mark Bordsen
2019-07-23 00:53:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har problemet med å legge igjen alkaliske batterier i forskjellige enheter, og har mistet noen jeg ikke kunne rense med eddik. Hvis jeg ikke bruker enheten, tar jeg ut batteriene. Men mange enheter brukes ofte. For å unngå lekkasjer, hvor ofte skal batteriene sjekkes, og hvordan skal de sjekkes?

Fire svar:
Harper - Reinstate Monica
2019-07-23 01:14:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du trenger ikke å sjekke enheter som brukes ofte

Fordi du snart vil merke at enheten har gått ut av drift, og bare vil bytte batterier på det tidspunktet. Det som får deg, er enheter du sjelden bruker.

Ett alternativ er å bruke oppladbare batterier i de sjelden brukte enhetene, det vil si NiCd- eller NiMH-batterier. De vil fortsatt slippe ut, men de vil ikke bli skadet av det. Faktisk er NiCds og NiMHs normalt selvutladning over tid, så hvis de blir liggende i en skuff i et år, vil de være fullstendig utladet innen 90 dager og tilbringe 275 dager i fullstendig utladet tilstand, uten å ta eventuelle skader.

Enheten vil åpenbart ikke være brukbar etter 90 dager, og du må ta ut batteriene og lade dem. men du bruker dem sjelden uansett.

Hvis du trenger å ha de sjelden brukte enhetene dine "klare og klare til å gå", så er mitt råd å bruke primære celler (ikke oppladbare), og bytte batterier årlig . Ikke kast ut de gamle batteriene; bare demoter dem til ofte brukte apparater.

Oppladbare NiMH-batterier med lav selvutladning (LSD) kan være et godt valg for sjelden brukte enheter.De holder strøm lenger enn vanlige NiMH-batterier og vil heller ikke lekke.
Julian Gerber
2019-07-23 10:55:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alkaliske batterier skal bare lekke når de går tomme eller er fysisk skadet. Grunnleggende informasjon her. Mer informasjon her. Så trikset er å fjerne batteriene så snart de er tomme eller nesten tomme (under ~ 0,9 V per celle). Hvis du ikke kan fortelle når de er flate (dvs. ingen multimeter tilgjengelig), er det best å følge råd fra noen produsenter som anbefaler å ta ut batterier når de ikke er i bruk.

Et annet alternativ er å bruk litium-jerndisulfid-typen, da disse ikke lekker eller tørker ut som alkaliske celler, og de har mye bedre holdbarhet og temperaturtoleranse og omtrent dobbelt så mye energitetthet, ikke produserer hydrogen i lukkede innhegninger (som dykkelys) når det blir misbrukt (så følgelig vil ikke dykkelysene dine eksplodere). De er laget av Energizer under "Energizer Lithium" -merket, eller av GP i Kina (like bra etter min mening). De har vanligvis en høyere initialspenning (~ 1,8 V) enn alkaliner.

Et firma jeg pleide å jobbe for, sendte rundt 300000 av disse per år, nesten uten problemer, sammenlignet med alkaliner som forårsaket utallige hodepine for støtte. personalet.

Hei!Velkommen til stack exchange.Jeg vil gjerne lese mer om hvordan alkaliske batterier bare lekker når de er tomme.Kan du foreslå litt lesestoff?
For det første, [lenke] (https://en.wikipedia.org/wiki/Alkaline_battery#Leaks).Men dataene jeg fant er begravet i en (veldig nyttig) Energizer-applikasjonsnotat [lenke] (http://data.energizer.com/pdfs/alkaline_appman.pdf), selv om jeg ikke finner dokumentet som nevner 0.9Vsom cutoff (det kan ha vært i en e-post fra Energizer eller Duracell), men 0,9V regnes som helt flat
Gode ting - jeg har lagt til lenkene til svaret ditt.Du kan også vurdere å legge til slutten av kommentaren i svaret ditt.
Hei, og velkommen til Home Improvement.Første svar, og det er bra;fortsett å komme.Og du burde sannsynligvis [ta turen vår] (// diy.stackexchange.com/tour) slik at du vet hvordan du best kan bidra her.
JPhi1618
2019-07-23 01:02:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette er en mening, så jeg vil være interessert hvis noen har et mer saklig svar.

Problemet er at batteriprodusenter ikke innrømmer at cellene deres lekker. De sier at de ikke lekker, og ikke sier ting som "Vil ikke lekke i minst 5 år!". Så når du skal sjekke kommer ned til "hvor viktig er enheten". Hvis det er veldig viktig, bruk et stort merkevarebatteri og bytt ut batteriene en gang i året. Du kan ikke fortelle at et batteri er i ferd med å lekke, så den eneste måten å forhindre det er å sykle dem ut.

Bruk tidsendringen eller nyttår eller noen store til og med å minne deg selv på. Uansett hvor mye som er igjen i batteriene, bytt dem ut. Du kan ha en boks for delvis utladede batterier, og du kan bruke dem på nytt i enheter med høy avløp hvis du ikke vil kaste bort strøm.

Lekkasje er veldig uforutsigbar. Jeg har sett det skje på mindre enn et år med generiske batterier, og jeg har også funnet en 15 år gammel CD-spiller med gode batterier som fremdeles er på skjermen!

Det har også betydning hvilken type applikasjon - temperatur, innvirkning osv. Jeg er enig med Jphil1618 i at dette mer er et meningsbasert spørsmål og nesten umulig å svare objektivt.
Jeg har hatt flere problemer med å lekke batterier de siste årene enn noen gang før, selv om jeg har færre batteridrevne enheter i disse dager.Ikke sikker på om de varer lenger før de feiler, så det er mer sannsynlig at de lekker, eller om generell kvalitet er lavere i disse dager.
@BrianKnoblauch - Jeg har sett Duracells lekke i pakken før deres markerte utløpsdato var oppe: /
Mazura
2019-07-24 05:21:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"Jeg kunne ikke rense med eddik" - ja, jeg vedder ikke; det er ikke casuistisk nok og ikke engang på listen min: spraybeholder med kontaktrenser, gummi viskelær eller sandpapir ... etter å ha kuttet overflødig crud av med en kniv eller skrap den med et flatt hode - prøv å skade pletteringen, men hvis du må ta den ned til nakent kobber, så vær det.

'Jeg åpnet en enhet med en gang etter at den hadde sluttet å fungere, og batteriet allerede hadde lekket.' - det kommer til å skje en gang i blant. Se ovenfor. Det eneste jeg sjekker batterier for er lading. [sett inn rant om hvordan du skal fjerne dem, noe ingen av oss gjør]. Hvis de er døde og lekket, er det på tide å endre dem og rense kontaktene. enkelt som det.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 4.0-lisensen den distribueres under.
Loading...