Spørsmål:
Spiller det noen rolle om en soveromsdør svinger inn eller ut av rommet?
statueuphemism
2015-09-11 21:57:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg ønsker å installere franske dører for å gjøre rommet lysere rett utenfor et kjellerrom jeg planlegger for øyeblikket (utgangsvindu lagt til og alt per bygningskoder). Alle de andre eksisterende soverommene i huset mitt har dører som svinger inn i rommet. Å ha de franske dørene til å svinge ut av soverommet til et større hovedrom (ikke en gang) gir meg mest mening for dette soverommet, siden det å svinge inn på soverommet ville få meg til å plassere lysbryteren lenger bort fra døren til forhindre at dørene hindrer tilgang til bryteren.

Også når jeg tenker på det, virker det som om hvert soverom i hvert hus jeg kan huske har svingdører. Men så kommer nesten alle soverommene jeg husker også ut av en gang av noe slag der en dør som svinger inn i hallen ville være en hindring.

Jeg vil først og fremst vite om jeg ville bryte konvensjonen. eller noe aspekt av kode / sikkerhet som jeg ellers har savnet å installere en dør som svinger ut av et soverom. En fordel jeg kan tenke meg for å ha svingdører, er at en hindring foran døren ikke ville hindre noen på soverommet i å åpne døren.

Fire svar:
DMoore
2015-09-11 22:30:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er ingen kode som forteller deg at soveromsdørene dine må svinge inn for et soverom. Men det er vanligvis ikke en god ide for dem å svinge seg ut.

  • som du nevnte, viser dørene en hindring i mellomrom. I gangene kan det til og med være komisk å sno seg rundt 7 åpne dører fra begge sider.
  • når du snakker om personvern, har dørene svingt inn på grunn av hengselsiden. Hvis du for eksempel låste døren og hengslene var ute, kunne noen bare slå knaggene ut av hengslene og slippe døren.
  • og sikkerhetsmessig er det alltid en sjanse for at noen åpner en dør på noen ellers. Men det er ikke mange som står ved siden av døren på sitt eget rom. Men folk kan komme forbi hvor som helst, og du kan slå dem. Dette bør du tenke på i ditt tilfelle.
  • estetisk sett vil du vise hengslene på utsiden. Jeg vet at det ikke er en enorm ting, men en liten designfaktor.

Jeg må si at jeg er ferdig med kanskje nær 50 kjellere nå (må være nær) og en av favorittene mine design for en mindre kjeller er rett og slett bod med bad mot fronten og den andre siden er stor stue med et "ekstra" rom med franske dører på baksiden. Ekstra rom er stort nok til å huse et biljardbord, men kan lett gjøres om til et soverom (ofte har vi et walk-in closet som går fra ekstra rom til bod). Vi har vanligvis de franske dørene svingende ut til stuen. Hvis stuen er liten, men vi svinger dem inn. Dette er veldig avhengig av hva du føler kommer til å være ved siden av de franske dørene på hver side av rommet. (På veldig små rom bruker vi doble lommedører)

Nok en merknad: Når du tenker på det, spiller dørene en stor rolle inne eller ute. Hvis jeg har noen fine dører - spesielt de tre vintage franske dørene vi rydder opp i - så åpner de seg. Fordi vi vil vise frem døren. Hvis det er et stort fransk dørsett med store bokser, skjuler vi dem i rommet.

Hvis estetikk er en bekymring, er det skjulte (eller skjulte) hengsler tilgjengelig. De er betydelig dyrere enn vanlige hengsler av pinnetypen, men alternativet er tilgjengelig.
Også på et soverom, hvis døren svingte ut, ville det være større sjanse for å slå noen over ansiktet hvis du plutselig åpnet døren.
Dette er akkurat mitt oppsett: "den andre siden er stor stue med et" ekstra "rom med franske dører på baksiden ... Vi har som regel de franske dørene svingende ut til stuen." Takk for at du også bekreftet at det virker som en rimelig plan å ha ut svingdører i dette scenariet.
Iliketowalk
2015-09-12 01:25:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

For å unngå mulige farer og ulemper ved en dør som åpner seg inn i soverommet, og ikke skjule veggbryteren når du åpner døren, må du enten omdirigere ledningene for å sette veggbryteren på inngangsveggen, eller hengse døren til svinge i den andre retningen.

BandAide
2015-09-12 10:44:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du må bruke sunn fornuft her fordi det ikke er noen kode på innerdørene. Det avhenger virkelig av åpningen. Hvis døren har plass til å svinge seg utover uten å skade vegger eller treffe møbler under brann, bruker jeg alltid utvendige dører. Hvis du er bekymret for sikkerhet, lager de sikkerhetshengsler som er manipuleringssikre og ikke kan løsnes fra utsiden, men normalt i et familiehjem som bryr seg. Uttredende dører har en tendens til å bremse en inntrenger mens du laster pistolen din. / p>

For ytterdører, hvis du bor i snøland, må du alltid bruke svingdører. da kan ikke snø hindre deg i å åpne døren og komme ut under brann.

KrazyKyngeKorny
2015-09-17 01:07:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du har løse stifthengsler (de fleste dørhengsler er, slik at de kan tas av raskt slik at brede gjenstander kan passere), er det veldig enkelt for en innbruddstyv å fjerne pinnene og fjerne dørene, siden hengselpinnene vil være på utsiden.

Spørsmålet var angående innvendige soveromsdører, som ikke har en høy sikkerhet. En innbruddstyv hadde allerede gått forbi låsen på en ytterdør.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...