Spørsmål:
Er enkle låser pålitelige?
Charlie
2011-10-30 08:59:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg vil bytte ut en gammel dødbolt og håndtak på inngangsdøren min, og de fleste erstatningssettene i big-box boligforbedringsbutikker er den enkle nøkkelen. Kwiksets SmartKey virker bedre utført enn Schlages SecureKey, fordi du kan gjeninnstille den selv uten å måtte kutte en spesiell nøkkel. En ansatt hos Lowe sa at Schlage avvikler denne funksjonen helt, så jeg synes det er best å unngå disse.

Min bekymring er at jeg har sett mye diskusjon på nettet om at disse Kwikset-låser er upålitelige. Noen sier at de lett blir plukket, og andre sier at låsene spontant lukker seg igjen og lar folk være ute.

Er det verdt å kjøpe en av disse låsene, eller har jeg det bedre med en "standard" lås? Jeg bryr meg ikke spesielt om å kunne nøkkel låsen selv, jeg vil bare ha en lås av god kvalitet som jeg kan installere selv.

Personlig er den eneste grunnen til at jeg ønsker å låse opp en lås på nytt hvis jeg har mange dører og vil at de alle skal bruke samme nøkkel. Ellers, for å bytte nøkkel (f.eks. Mistet nøkkel eller bytte leietaker), er min foretrukne løsning å ha flere reservelåser og bare bytte dem ut. Dette fungerer best hvis du er en utleier med flere eiendommer og flytter låsene rundt til ukjente steder.
En [avslør på Def Con] (https://www.wired.com/2013/08/kwikset-smarkey-lock-vulns/) i 2013 (+2 år fra OP-datoen) oppførte flere nederlag for disse.Siden den gang har designene blitt bedre.Anekdotisk, jeg har flere installert og har aldri fått dem til å nøkkel seg selv.Jeg brukte en original nøkkel til å sette portene: duplikatnøkler har nok grader på seg til å gjøre nøkkel igjen dodgy.
Dette er et gammelt spørsmål med gamle svar, mange anbefaler at man holder seg borte fra disse "enkle nøkkel" -låsene.Dessverre handler de om alt som er tilgjengelig lenger, og det blir vanskeligere å finne noen som kan kutte en erstatningsnøkkel for en "ikke-enkel" lås.:(
@FreeMan og OP: gå til en lokal låsesmedbutikk, ikke en storboksbutikk.Enhver låsesmed som er verdt saltet, vil ha noe minst kvasikommersielt (SFIC eller tilsvarende) tilgjengelig, og husk å ha en faktisk forbedret sikkerhetslinje (Schlage Primus, Medeco, Mul-T-Lock, Abloy) av produkter, som ikke er billige, mengir deg en * veldig * god kvalitet lås i en standard mortise form faktor.(Merk at de fleste forbedrede sikkerhetslåser har nøkler som ikke kan kuttes av en billig maskinvarebutikk / kiosknøkkelduplikator, BTW.)
Tre svar:
Tester101
2011-11-01 17:47:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg tror du svarte på ditt eget spørsmål ... "Jeg bryr meg ikke spesielt om å kunne låse låsen på nytt". Hvis du ikke vil ha denne funksjonen, må du ikke betale for den. Plukk opp en god, solid lås fra en pålitelig produsent som har de funksjonene du vil ha.

Hvis du vil bruke den samme nøkkelen til alle dørene i huset ditt, kan det være bedre å kjøpe nye låser til alle dørene. De fleste jernvareforretninger har sett med låser; hvor du får 2 knotter og 2 døde bolter som alle bruker samme nøkkel, slik at du kan sette opp 2 dører til å bruke samme nøkkel. Du kan kanskje få sett til mer enn 2 dører, men de kan være vanskeligere å finne.

Takk for svaret på det. Egentlig det jeg lurer på er om andre mennesker har brukt disse enkle nøkkellåsene og hatt gode resultater, fordi jeg har vanskelig for å finne låser av god kvalitet som * ikke * tilbyr denne funksjonen.
I de store kassebutikkene var det nesten ikke noe utvalg utover disse typene.
Charlie
2011-11-19 02:19:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg dro til slutt til den lokale låsesmedbutikken og snakket med dem om dette. De selger Kwikset SmartKey-låser, men personen jeg snakket med sa at han ikke anbefalte å kjøpe dem.

Han sa at de fungerer rimelig bra så lenge du bruker en nøkkel fra fabrikken når du nøkkel dem på nytt. , der "fabrikkutt" (jeg kan ha begrepet feil) betyr en nøkkelkutt i henhold til en kode i stedet for å duplisere en eksisterende nøkkel. Imidlertid, selv med den advarselen, rådet han til å holde seg borte fra disse låser.

Jeg vil definitivt være skeptisk til en låsesmeds mening om disse nøklene, siden de tar bort en jobb som en låsesmed tradisjonelt har utført.
Det er faktisk et godt poeng. Jeg hadde følt meg mye mer skeptisk hvis jeg ikke allerede hadde lest mange klager på nettet om dem. Dessuten nøkkel de låsene jeg til slutt kjøpte uten kostnad, så jeg er tilbøyelig til å ta deres innspill til pålydende.
@gregmac: Hvert hakk i en nøkkel skal hver være på en av omtrent syv eller ni standarddybder, men de fleste låser vil åpne med en hvilken som helst nøkkel der kuttedybden er innenfor omtrent +/- 3/4 av et nivå for å være riktig.Hvis man prøver å konfigurere en lås med en duplisert nøkkel hvis hakk er en vei unna standard dybder, vil mekanismen sannsynligvis "snappe" til nærmeste standard dybde, men det samsvarer kanskje ikke med dybden som den opprinnelige nøkkelen ble kuttet i, ogfungerer kanskje ikke med den originale nøkkelen eller andre duplikater hvis hakk ikke er "av" på samme måte.
lockman
2019-12-20 07:32:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det største problemet med Kwikset Smartkey-låsene er at mekanismen inne i sylinderen ikke er den gamle velprøvde stiften, men bruker en ny design og er mye mer delikat enn en stiften, derfor mer utsatt for smuss. & slitasje og rive. Vi anbefaler dem ikke og bærer dem vanligvis ikke.

Hei, og velkommen til Home Improvement.Takk for svaret ditt;fortsett å komme.Når det er sagt, bør du sannsynligvis [ta turen vår] (// diy.stackexchange.com/tour) slik at du vet hvordan du best kan bidra her.Vær spesielt oppmerksom på retningslinjene for spam;som du har identifisert deg selv, er dette OK, men hvis du blir for selvreklamert, kan du finne folk som merker svarene dine for sletting.
Siden lenken ikke var relevant for svaret, fjernet jeg den.Det kan være lurt å lese [brukerstøttesiden om kampanje] (https://diy.stackexchange.com/help/promotion)


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...