Spørsmål:
Hvorfor er det en jumperwire mellom de varme skruene på uttaket mitt?
bee
2018-11-11 04:14:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

enter image description here

Hvis bildet mitt ødela meg under endring av størrelse - ser det ut som en hoppetråd mellom de to skruene på den varme siden av stikkontakten.

To svar:
ThreePhaseEel
2018-11-11 05:01:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Noen brøt finnen av, så hadde bryter anger

En fabrikknytt dupleksbeholder har en kobber "finn" som forbinder de to skruene på hver side - bryter denne finnen av på den varme (messing ) siden er ferdig når du for eksempel vil ha et halvkoblet stikkontakt. Det ser ut til at noen brøt finnen av på et tidspunkt, da hadde den samme personen eller en annen person angret på den ødelagte finnen og erstattet den med en hoppetråd. Så la finnen være på den nye beholderen din, og alt vil være bra.

PhilippNagel
2018-11-11 04:47:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det ser ut til at stikkontakten ble brukt på en gang med den fabrikkinstallerte genseren fjernet. Det vil tillate deg å ha to kretser som betjener hvert utløp der. Dette gjøres ofte når du har lys som plugger inn, du vil koble en bryter til en stikkontakt for lyset, og den andre vil fremdeles kunne brukes til andre ting.

Jeg tror ikke det er lovlig å sette en jumper tilbake der, vanligvis kan du bare ha en ledning per skrueterminal. @ Makyen påpekte at i dette tilfellet er jumperen den eneste ledningen i skrueterminalen, og den faktiske kretsledningen går inn i push-in-terminal bak, slik at den delen av svaret mitt ikke gjelder her.

Takk - jeg bytter ut beholderen helt.Så skal jeg bare fjerne det og ellers koble til normalt?
Ja.Hvis du ser på den nye kontakten din, vil du legge merke til den fabrikkinstallerte genseren.
@PhilippNagel I dette tilfellet er det bare en ledning per skrueterminal.Den innkommende varme ledningen ser ut til å bruke bakstikk-tilkoblingen bak på uttaket.
Ah @Makyen Jeg savnet det på bildet.Takk for at du påpekte det!
Backstabbing er det verste å gjøre.Jeg har måttet trekke og koble om hver enhet i hus som er koblet med bakstikker.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 4.0-lisensen den distribueres under.
Loading...