Spørsmål:
Hvordan fjerner jeg plastposeprint fra utsiden av vaskemaskinen?
Rebecca
2015-06-17 20:43:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg kjøpte nye laken til sønnen min, og jeg la Target-plastposen, med tunge laken i, oppå vaskemaskinen for at laken skulle vaskes. I morges tok jeg opp posen, og jeg har røde bullseyes på den hvite vaskemaskinen min! Hvordan utskriften ikke kommer lett fra denne overflaten er utrolig, men per Google-søk er dette ikke uvanlig når du kombinerer vegger og møbler (og tilsynelatende apparater) med trykte plastposer. Hvem vet hva som forårsaker det i hvert tilfelle, skjønt. Jeg sjekket det off-white teppet der denne vesken satt før den ble plassert på vaskemaskinen, og den er ren. Jeg tipper at jeg hadde væske rester på vaskemaskinen min (sannsynligvis fra sprøyting av flekkfjerner på 1/4 av klærne som blir vasket) som lokket utskriften av posen.

Windex fungerte ikke. Magic Eraser fungerte ikke. Natron fungerte ikke. Goo Gone fungerte ikke. Flerbruksrengjøringsmiddel (generisk 409) fungerte ikke.

Jeg sitter igjen med lysrosa bullseyes :(

Jeg har også Murphy's Oil Soap (som jeg har som en slags -løsning for å få tørr slettemarkør ut av klær, lang historie, bare brukt på hvitt stoff!) men har ikke prøvd det fordi jeg bare har noen få dråper igjen. Hvis jeg trenger å kjøpe mer, så vær det. Har noen noen tanker om det?

Før jeg gjør vaskerommet mitt til en delikatesseforretning, er det noen som vet hva den påståtte magien til mayo er? Jeg ser mange mennesker som foreslår å bruke det både i dette forumet og andre steder.

Takk!

Vet du hva slags plast posen er laget av? Hvilken nummergjenvinning er det?
Det står 4 og "LDPE" under.
Jeg gjorde en rask google foo, og jeg finner ikke hva slags blekk de bruker til å skrive ut disse posene. Det er tilsynelatende en vanskelig prosess å skrive dem ut. Skjønt, blekket kan ha egenskaper som ligner plasten. Det er dårlige nyheter, fordi de eneste kjemikaliene jeg vet vil oppløse LDPE, vil også ta malingen av tørketrommelen umiddelbart ved kontakt. Det eneste forslaget jeg har, er å prøve litt butan fra en lettere påfylling, eller kanskje, hvis du er desperat, bensin eller annen form for tørketrommel-trygt hydrokarbon.
Fjerner neglelakk kan fungere (aceton), men test på tørketrommelen din der du ikke kan se den først.
Takk skal du ha! Jeg prøver aceton et fjernt sted, og hvis alt går bra, på flekken. Hvis det ikke fungerer, er jeg ikke tilbøyelig til å begynne å bruke butan eller bensin. Jeg vil at flekken skal være borte, men jeg er mer interessert i å opprettholde finishen på vaskemaskinen min. Takk igjen!
Også, takk for at du har undersøkt selve vesken! Det er en utmerket tilnærming.
Neglelakkfjerner gjorde ingenting. Den er lysrosa, og det er bare vaskemaskinen / vaskerommet, så jeg lar det gå. Takk for ideene!
Tre svar:
Pᴀᴜʟsᴛᴇʀ2
2015-06-18 02:13:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg ser ikke blekemiddel på listen over ting? Rødt har et ekte problem med blekemiddel. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve WD-40 eller til og med forgasserenser. Bare bruk enten med mye frisk luft tilgjengelig. Soft Scrub fungerer også ganske bra for denne typen ting, men den bruker blekemiddel, så det er kanskje ikke bedre enn å bruke rett blekemiddel.

Takk skal du ha! Jeg kom hjem og prøvde å gni alkohol i tillegg til hvit eddik. Verken gjorde heller ikke mye. Jeg har Soft Scrub for hånden, så jeg oppdaterer etter at jeg har prøvd det. Fordi dette er et område hvor klærne går (og min tendens til å legge skitne klær på toppen av vaskemaskinen), har jeg motstått å bruke produkter med blekemiddel. Jeg er redd for at jeg ikke skyller nok og vil ende opp med å ødelegge klær! Jeg skal prøve det, skjønt, og vil oppdatere. Takk igjen!
Jeg var ute av Soft Scrub, så jeg brukte Clorox-blekepennen min til ingen nytte. Soft Scrub er litt slitende, skjønt, så jeg må ta det.
WD-40 er i stand til å fjerne de fleste lim.
@abhi - WD-40 ble opprinnelig designet for å rense flyets hud, pluss at den har vannforskyvningsegenskaper. Rengjøringsaspektet er grunnen til at jeg foreslo det til OP. Å fjerne lim er bare en bonus ;-)
Soft Scrub gjorde ingenting. Det er lysrosa nå (jeg synes å gni alkohol på et tørkepapir igjen for å sitte på det var det mest effektive), og det er bare vaskemaskinen / vaskerommet, så jeg lar det gå. Takk for hjelpen og ideene!
Anastasia Bellflower
2015-06-19 08:05:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg hadde et lignende problem for rundt to år siden, og en fyrvenn tok med seg noe som heter "Rubbing Compound" eller noen ganger kalt "buffing compound" som ble brukt til å pusse bort riper og riper på biler. Det fungerte, men var ikke en pose fra Target som etterlot avtrykket, så ikke sikker på om det er de samme fargekjemikaliene. Fra det jeg samler, hvis gnidningsmasse ikke virker, betyr det at fargen blir absorbert i malingen og kan være vanskeligere å fjerne.

Ja, riperfjerner for biler kan fungere med tannbørste. Eller stålull med smøremiddel.
@ Jun: Jeg vil ikke anbefale å prøve den med stålull eller noe til og med mildt slipende, siden gnidningsmasse eller poleringsmasse uansett har sine egne mikroskopiske slipemidler. Da jeg så det gjort, brukte fyren som et polstret poleringshjul på en bor med variabel hastighet, men han sa at det også kunne gjøres med en hvilken som helst ren, engangs vaskeklut, det tar bare litt lenger tid enn å bruke et elektrisk verktøy for å gjør det.
Jeg har brukt ultrafin stålull og olje på en bil en gang for å få en annen bils maling av den. Liten gni på en parkeringsplass. Etter voksing var det nesten mynte. Det er en siste utvei, men det kan fungere.
Karen
2016-04-30 22:10:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg opplevde et lignende problem, ingenting tok fargen av - magisk viskelær, soft scrub, wd40. Men neglelakkfjerner (med aceton) gjorde susen! Det er fortsatt en svak fargeflekk, men bare for meg fordi jeg vet at den er der.



Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...