Spørsmål:
Hvordan legger jeg til flere strømbrytere når bryteren er full?
bengineerd
2010-07-22 20:02:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huset mitt ble fullstendig koblet om av den forrige eieren. De rev ut alt det gamle knott-og-røret og erstattet det med moderne ledninger. Jeg setter absolutt pris på dette, men dessverre ga de absolutt ingen ekstra plass på den nye bryterboksen. Hvert eneste spor er fylt med en strømbryter.

Det er heller ikke slik at kretsene blir utdelt for liberalt. Det er bare en liten bryterboks. Det passer nøyaktig til husets krav, men gir ikke rom for fremtidig utvidelse.

Så, hva er alternativene mine for å legge til flere brytere? Kan jeg legge til en underbryterboks? Eller skal jeg bare erstatte det hele med et større?

En tandembryter koster omtrent 3 ganger så mye som to enkeltbrytere. Avhengig av hvor mange du vil legge til, kan det være billigere å bare få underpanelet.
Seks svar:
Rod Fitzsimmons Frey
2010-07-22 21:33:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Den eneste grunnen til å erstatte hele esken er hvis estetikk: hvis det ikke er nok plass på veggen for to bokser, eller boksen er i et skap eller et skap der det ikke er fysisk plass.

Å sette i en ny bryterboks er mye enklere enn å bytte ut en hel boks. Hvis du bytter ut hele esken, må du koble om hver bryter. Når den originale esken ble koblet til, var det mye slakk på hver ledning, men etter at hver bryter var installert, ville ledningene blitt trimmet. En god elektriker vil tillate slakk i ledningene for å konfigurere brytere osv., Men hvis det er en liten eske, har du kanskje ikke nok ledning, eller du kan ende opp med å kjøre ledningene på måter som ikke er så pene eller profesjonelle som det burde være .

Med en ny boks, derimot, trenger du bare å fjerne en 220V eller to tilstøtende 110V-brytere. De gamle ledningene kan kjøres inn i en koblingsboks for å gi så lang lengde som du trenger for ledninger i den nye boksen.

Som Mike Sherov bemerket, må du være sikker på at tjenesten din kan takle belastningen og antallet kretser. Det vil være et stedsspesifikt kodeproblem. Hvis ledningsnettledningen nylig ble byttet ut, vil jeg bli overrasket om den gamle tjenesten (sannsynligvis 50 eller 60 amp) ikke ble oppgradert som en del av den prosessen (sannsynligvis 150 eller 200 ampere).

Hvis de nye kretsene dine er innenfor kapasiteten til tjenesten din, og lokale forskrifter tillater det, er dette en jobb du kan gjøre selv. Hvis du velger å gjøre det selv, kan du i noen jurisdiksjoner be inspektøren om planen din vil holde deg i kode for å spare kostnadene ved en konsultasjon med en elektriker. (Noen steder er de selvfølgelig for opptatt til slike spørsmål.) Eller du kan undersøke det selv: det er ikke vanskelig hvis du har tilgang til en kodebok.

Utmerket poeng om trådslakk. Dessverre, den som koblet om huset, la veldig lite slakk i noen av linjene. Det har vært en total smerte i rumpa hver gang jeg har måttet spleises i en eksisterende krets. Det høres ut som å legge til en ekstra boks er den beste måten å gå. Hvis jeg går den ruten, er det flere strømbegrensninger på den andre boksen?
@bengineerd: underpanelet vil ha sine egne begrensninger, og det er også begrenset av størrelsen på bryteren i hovedboksen som brukes til å kjøre underpanelet. Vanlige størrelser for underpaneler er 40A og 60A. Å legge til et 60A-underpanel betyr selvsagt ikke at du har en ekstra 60A-kapasitet på huset, du er fortsatt begrenset av tjenesten som kommer inn.
Du kan bruke et 100 amp subpanel og mate det med en 40, 60, 80 eller 100 amp bryter fra hovedstrømmen ved å bruke en større sub, vil gi flere mellomrom og ikke løpe inn i det nåværende problemet igjen så lenge hovedpanelet kan håndteretilleggsbelastningen.
Tim Post
2010-08-07 16:53:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du har to alternativer:

  1. bruk tandembrytere
  2. Installer et underpanel

Det er advarsler med begge rutene. Når du bruker tandembrytere på et 120 volt system (dvs. med en nøytral stede), vil du unngå noe som kalles en multifeed. Dette er to kretser i samme fase som deler samme nøytrale. Når du bruker tandembrytere, er det veldig lett å utføre dette utilsiktet.

Hvis du er i USA, vil du se to matere fra måleren, den ene har sannsynligvis noen røde tape på den, den andre er svart. Dette er fasene dine. Normalt er annenhver bryter i en annen fase, men tandembrytere setter begge kretsene på samme. Pass på at begge kretsene som er festet til en tandem har sin egen nøytrale (hvite ledning).

Selv om du kanskje kan installere en tandembryter selv (jeg anbefaler på det sterkeste å ringe en kvalifisert profesjonell), vil du sikkert vil at en elektriker skal installere et underpanel. De er ikke veldig forskjellige fra et vanlig panel bortsett fra:

  • Jord- og nøytrale ledere er isolert, ikke bundet på underpaneler
  • Du vil se på lastene dine
  • Du vil være forsiktig med hvor du plasserer bryteren som mater et underpanel, slik at du ikke utvikler et hot spot på hovedpanelbussen. For eksempel vil du ikke ha en 100 amp subpanelbryter midt i en varmtvannsbereder og et klimaanlegg.

I begge tilfeller anbefaler jeg virkelig å ringe en elektriker.

Jeg vil legge til at hvis du har en 240V krets og du vil installere en tandembryter, kan du få en firepolet bryter. Det er i utgangspunktet 4 1/2-størrelsesbrytere limt sammen.
I noen land er det ulovlig å gjøre ditt eget elektriske arbeid med mindre du er kvalifisert elektriker. Noen land tillater at små endringer gjøres, men ikke i bryteren eller målerboksen. Hvis noe går galt (forsikringen din dekker deg kanskje ikke). Jeg vil ringe til en elektriker for dette arbeidet.
Kanskje han kunne få installert et panel med større kapasitet med større kapasitet?
Ja, en tjeneste "tung opp" vil også være et godt alternativ her.
Jeg tror du har feil terminologi, en flerledningsgrenkrets er to kretser som deler en nøytral. Panelet må også klassifiseres for tandembrytere for at de skal være kodekompatible.
Mike Sherov
2010-07-22 20:20:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det kommer virkelig an på hvor mange brytere du har tenkt å legge til, og hvilket servicenivå du allerede får. Antall kretser i bryterboksen tilsvarer det meste av tiden servicenivået du får.

Personlig vil jeg anbefale å få en elektriker til dette for å beregne energibehovet ditt.

Men hvis du vet at du har tilstrekkelig kraft, og bare er interessert i å legge til en eller to kretser, kan du bruke piggy back breakers til å dele opp plassen som normalt er reservert for en bryter i to.

Som alltid, sørg for at du bruker deler som er spesifisert som passende av produsenten.

kkeilman
2010-08-06 03:59:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Forutsatt at tjenesten din har plass til ekstra krets (er), kan du installere tandemstrømbrytere for å erstatte 15amp-kretsene dine - i utgangspunktet to brytere omformet til en enkelt bryterformfaktor. Hvis du byttet ut alle dine unike brytere med tandemer som skulle ha god plass til å legge til ekstra kretser tillatt av kode. Det er egentlig den eneste måten du kan få flere kretser i bryteren din, uten å bytte ut hele tjenesten.

Tandem Breaker

Du må også sørge for at panelet tillater bruk av tandemstrømbrytere på de stedene du ønsker.
user46309
2015-12-06 10:56:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg tror at det er i strid med NEC-koden å installere en tandembryter i en elektrisk panelskode, sier at du ikke kan overstige antall poler som et panel var designet for å imøtekomme som et 30 kretspanel med 2 stablet eller tandembrytere gjør 32 stolper da hver enkelt bryter er 1 pol og en dobbel bryter er 2 stolper, så hvis panelet er fullt og du setter i en tandembryter i stedet for 1 normal bryter, legger du til 1 pol til enn panelet var designet for jeg vet jeg kan ikke komme unna med det på et nytt konstruksjonspanel, det vil mislykkes i inspeksjonen og ikke si at du som huseier ikke kan gjøre det bare å si at det er mot koden for en elektriker å gjøre det

Hei, og velkommen til Stack Exchange. Det er god informasjon i svaret ditt, men det er vanskelig å lese. Du kan vurdere å redigere den for å legge til noen perioder.
1) Koden gjelder for * alle *, ikke bare autoriserte elektrikere. 2) Tandem-kompatible paneler vil redegjøre for dette i deres panelvurdering (en type BR, for eksempel, vil bli oppført og skissert som for eksempel et 16/32 sporpanel som indikerer at det kan ta 16 brytere i full bredde eller 32 kretser verdt tandem / quadruplex breakers).
Michael Stewart
2014-01-23 05:34:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis panelet er lastet til kapasitet, er sjansen stor for at du trenger en tjenesteoppgradering. Underpaneler er billig shorcut og vil bare føre til mer stress på hovedstrømbryteren din, og når det går, kan du se på en nødtjenesteendring som vil være STORE dollar.

Dette kan ikke være mer galt. Hvis du legger sammen bryterne i et hvilket som helst panel, vil strømstyrken sannsynligvis overstige servicestørrelsen. Underpaneler forårsaker ikke i seg selv stress på hovedstrømbryteren. Forutsatt at belastningen er riktig innregnet, er det ingen grunn til at du trenger en oppgradering av nødtjenesten.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 2.0-lisensen den distribueres under.
Loading...